Region

Svet

Željko Mitrović glavni i odgovorni urednik RTS-a?!

Medijski javni servis Srbije je "naše pravo da znamo sve". Pa, saznali smo i pomalo neverovatnu stvar: Željko Mitrović postao je glavni urednik RTS-a?

Željko Mitrović glavni i odgovorni urednik RTS-a?!



Od pre nekoliko dana RTS emituje seriju "Sva ta ravnica" koja se januara 2010. prikazivala premijerno na TV Pink. Ali, serija je dobila svoj nastavak "Jagodići" koju će emitovati RTS, jer sa Pinkom nije došlo do nastavka saradnje. Zato je RTS, da bi gledaoce uveo u priču o porodici Jagodić, rađenu prema motivima knjige Nenada Čanka, počeo reprizno da prikazuje prvi deo serije "Sva ta travnica".

Na kraju svake epizode, kako to mora biti po propisima, ide špica, ali na kraju špice stoji: glavni i odgvorni urednik Željko Mitrović. Ne čudi, jer je serija "stigla" sa Pinka, gde se premijerno i emitovala pre dve godine.

Greška ili ne, u svakom je slučaju potpuno zbunjujuće da na javnom servisu na ovakav način osvane ime i prezime čoveka koji je urednik neke druge televizije. Možda je u pitanju i najnovija vest - da je Mitrović postao urednik RTS-a?

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>