Region

Svet

Blues Stock festival na Hipodromu

Sa  velikim zadovoljstvom najavljujemo deveti letnji beogradski blues festival Blues Stock, koji će ove godine biti održan 26. juna na beogradskom Hipodromu.

Blues Stock festival na HipodromuFestival se po prvi put dešava na ovoj lokaciji i sigurni smo da prostor Hipodroma može da pruži i publici i izvođačima sve uslove za dobro raspoloženje. Posetioci koji dođu već na samom početku (vrata se otvaraju u 17h, a program počinje u 18h) moći će da osete atmosferu pravog open air muzičkog  festivala, sa svim pratećim sadržajima – od hladnog pića i dobrog roštilja, do mogućnosti da provedu popodne i veče u prirodi na čistom vazduhu, uz zvuk sa bine koji će nam doneti srpski, danski, austrijski, mađarski i hrvatski blues muzičari.

Ulaznice za Blues Stock Festival možete nabaviti na Blagajni Doma omladine, u klubovima Vox i Kuglaš po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara ili na ulazu na sam dan festivala po ceni od 1.200 dinara.

Podsećamo da su od prošlog juna, od kada Udruženje ljubitelja bluesa deluje pod imenom Blues Stock, u Beogradu nastupili Maggie Bell & British Blues Quintet (prošlogodišnji Blues Stock), Johnny Winter i Ana Popović (koprodukcija sa Domom omladine),  Los Lobos (koprodukcija sa Music Planet) i Ian Siegal & Braindogs.
Oni koji znaju, stariji poklonici ove muzike, mogu  da kažu novim ljubiteljima, da je na BLUES STOCK-u uvek najbolja zabava i najkvalietnija svirka.PROGRAM:
  • 17.00 OTVARANJE VRATA
  • 18.00 ROCK AND ROLL STREET
  • 19.00 ŠINOBUSI
  • 20.00 BILLY & THE KIDS
  • 21.15 RIPOFF RASKOLNIKOV ALL STARS
  • 22.30 THORBJORN RISAGER BAND
  • 24.00 BLUES SUMMIT


U programu ovogodišnjeg Blues Stocka pored veoma atraktivnih gostiju iz inostranstva, posebnu „zapršku“ za kraj, dodaće  Blues Summit, veliki  jam session trideset  muzičara, članova svih naših poznatih blues bandova.

Udruženje ljubitelja bluesa Blues Stock

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>