Region

Svet

Premijera: Spot Nine Badrić za pesmu Sanjam da smo skupa mi (Video)

Pre par dana smo vam ekskluzivno pokazali kako se snimao spot Nine Badrić za pesmu "Sanjam da smo skupa mi", a evo i gotovog videa u kojem možete uživati na našem portalu.

Premijera: Spot Nine Badrić za pesmu Sanjam da smo skupa mi (Video)



Posebnu čast iskazao joj je najnagrađivaniji hrvatski glumac Leon Lučev koji je pristao glumiti u novom Nininom video spotu.

- Njihovo profesionalno uvažavanje i međusobno poštovanje rezultiralo je sjajnom saradnjom, a odmah se između njih dvoje stvorila i potrebna hemija na samom snimanju - kaže reditelj spota Darko Drinovac.

Video spot sniman je na prekrasnim lokacijama Opatije i Kvarnera, i na trajektu za ostrvo Cres, a ljubavne scene Nine i Leona snimljene su u hotelu "Mozart" u Opatiji.



- Ovo je bilo najlepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na časove glume jer ima smisla uvek ulagati u sebe. Srećna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi šta smo napravili. - veselo je komentarisala Nina.

Pesma "Sanjam da smo skupa mi" čiji tekst potpisuje sama Nina, a muziku zajednički potpisuju Nina i Ante Gelo, već beleži odlične rezultate na regionalnim top listama.

Autor: S.P.
Foto: Tomica Vladić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>