Region

Svet

Marijana Mateus na rođendanu u pocepanoj haljini

Obično se dame lepo doteraju za sopstveno rođendansko slavlje, pa je i Marijana Mateus na proslavu svog 41. rođendana došla u haljini golih leđa, koja joj se već na početku večeri pocepala. Po svom dobrom običaju, Mateusova se smejala, grlila prijatelje, ali nije primetila da joj haljina na leđima otkriva više nego što bi trebalo.

Marijana Mateus na rođendanu u pocepanoj haljiniObzirom na to da je kreatorka, ovaj peh bi je mogao koštati brojnih negativnih kritika, posebno ako je i ova haljina iz njene modne fabrike. Ako nije, onda nas ne bi iznenadilo kada bi čuvena raspuštenica posle svega imala ozbiljan razgovor sa osobom koja je oblači.

Međutim, možda ipak nisu krivi ni haljina ni stilista, već se internacionalna kreatorka i lokalna spisateljica malo ugojila, pa je materijal pukao.

Razlozi mogu biti brojni, ali posledice su evidentne - bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa se malčice našla u neprijatnoj situaciji, te će za sledeći rođendan morati da povede više računa da se stvari ne bi raspale u nezgodnom momentu.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>