Region

Svet

Estradni trend: I Maja Nikolić se posvetila magiji?

Maja Nikolić redovno posećuje vračaru na istoku Srbije od koje traži da joj pomogne oko karijere, ali i ljubavi, odnosno pronalaženja novog dečka pošto su joj prethodne godine po oba pitanja bile izrazito sušne.

Estradni trend: I Maja Nikolić se posvetila magiji?"Iako je svojevremeno čvrsto branila stav da je magija bogohuljenje i da ne želi da obilazi gatare iz poštovanja prema dedi koji je bio svešteno lice, promenila je mišljenje", naglašava bliska Majina prijateljica.

"Često odlazi kod žene koja se bavi vradžbinama. Od nje je zatražila pomoć i prilikom nastupa na jednom festivalu. Traži napredak u karijeri, budući da je u poslednjih desetak godina retko ko zove da peva. Pa da nije tako, ne bi se gurala sa narodom po javnom prevozu. Nema sreće ni u ljubavi, a žena koju posećuje i za to pravi razne vradžbine", dodala je upućena prijateljica.

Eto, tako se i Maja Nikolić pridružila Anabeli, ali i redu estradnjaka koji ne izbijaju iz kuća raznih crnih i belih magova, gatara, vračara i drugih vudua koji im obećavaju kule i gradove.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>