Region

Svet

Nenad Čanak više neće biti u žiriju rijalitija Prvi kuvar Srbije!

Učesnici Pinkovog rijalitija poručuju da je šou mnogo izgubio njegovim iznenadnim odlaskom. Dok ne nađu novog člana žirija, producenti rešili da na Čankovom mestu bude takmičar kog su izglasali ostali učesnici, a reč je o Aleksandri Janković

Nenad Čanak više neće biti u žiriju rijalitija Prvi kuvar Srbije!



Nenad Čanak, koji je nedavno podneo ostavku u parlamentu na mesto poslanika, juče je napustio i žiri u rijalitiju „Prvi kuvar Srbije", ali je snimanje nastavljeno bez njega.

Kako saznajemo, Čanak je na snimanju poslednjih nekoliko emisija bio zamišljen i nije se, kao ranije, često šalio, što su primetili i takmičari i producenti, ali niko nije očekivao da će odustati od učešća. Zbog njegove iznenadne odluke da napusti šou producenti su rešili da u narednih pet emisija, dok ne nađu novog člana žirija, na Čankovom mestu bude jedan takmičar kog su izglasali ostali učesnici, a reč je o psihologu Aleksandri Janković.

Kako se pretpostavlja, njegova odluka da napusti žiri posledica je incidenta koji se nedavno desio ispred kafane „Tako je suđeno" u Novom Sadu, kada je pretukao jednog gosta. Nakon toga on je podneo ostavku na mesto poslanika, a sada se i potpuno izolovao od medija. Juče smo pokušali da dobijemo komentar od Čanka, a njegov portparol nam je rekao da će nam se javiti ukoliko političar bude želeo da priča o tome, što se nije desilo do zaključenja ovog broja Pressa.

Ostali članovi žirija Petar Gajić i Velimir Veca Dejanović žale zbog njegove odluke.

- U politiku se ne razumem, ali kao čovek koji je svaki dan sa ljudima, u potpunosti podržavam postupak Nenada Čanka i osuđujem medijski linč, iako istraga nije niti početa niti završena - kaže Petar za Press, a Veca dodaje:

- Neću komentarisati razloge njegovog odlaska, ali mi je žao što više nije sa nama. Teško će ga zameniti ko god da dođe, jer je definitivno jedna specifična ličnost koja je obeležila ovaj šou.

Favoriti u ovom takmičenju Bojana Stojković i Nemanja Pajić ne kriju da će im Čanak nedostajati.

- I na snimanju i u pauzama bio je beskrajno duhovit. Veoma će nam faliti - kaže Bojana, a Nemanja dodaje:

- Nedostajaće nam zbog neverovatne harizme, humora i saveta. Njegov postupak da odustane je ispravan, podržavam ga u tome i nadam se da će problem rešiti što pre.

Aleksandra Janković smatra njegov postupak logičnim.

- Koliko god smo bili i ostali politički neistomišljenici, našli samo zajednički jezik u kuhinji, čak mi je i veoma pomogao jer je beskrajno kreativan. Njegova odluka da napusti rijaliti logična je konsekvenca prethodne odluke da napusti mesto poslanika u Skupštini, svaka druga reakcija bila bi protumačena kao licemerje - tvrdi Jankovićeva.

I ostali učesnici rijalitija smatraju da će rijaliti izgubiti Čankovim odlaskom.

- Žao mi je što Čanak neće više biti u timu jer je bio vrlo duhovit i uvek spreman da nam pomogne - kaže Cakana, a Romana napominje da će bez Čanka biti dosadno:

- Nadam se da će svoj problem rešiti što pre i da će nam se vratiti!

Autor: S.P.
Izvor: Press, PKS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>