Region

Svet

Ceca otkrila pojedinosti iz svog ljubavnog života

Najveća folk zvezda Ceca Ražnatović ugostila je Ognjena Amidžića u svojoj vili na Kipru, gde boravi sa decom već izvesno vreme.

Ceca otkrila pojedinosti iz svog ljubavnog života



Naime, voditelj je posetio Cecu i otkrio gledaocima emisije "AmiG show" kako izgleda njena vila i okruženje, plaže na kojima se kupa i još neke stvari iz intimnog života ove zvezde, a gledaoci su imali priliku da vide i Veljka i Anastasiju, koji su ove godine svoje školovanje nastavili na Kipru.

Neminovno je da javnost najviše zanima postoji li i ko je Cecin "gospodin pravi", te je deo intervjua posvećen upravo toj temi.

"Da li je moguće da te ne pukne ostrvsko zaljubljivanje, želja za morskom avanturom? Uvek je fora da odeš na more, upoznaš nekog... Imaš li nekog?", pitao ju je Ognjen.

"Pa da li misliš da je to moguće? Sa dvojicom braće sam ovde, sa sinom koji je tinejdžer! Ja ne mogu ni da maštam o tome, a kamoli da to sprodvedem u delo", rekla je šaljivo Ceca i dodala: "Ja sam u tim godinama kad ne verujem u čuda. Sad malo radi racio, rade i emocije, ali ne po svaku cenu. To su stvari koje se dešavaju, ljudi se ne traže. Imala sam pogrešne izbore koje sam isključivo priređivala sebi iz dugih samoća i dosada. Bolje mi je ovako samoj, imam dva tinejdžera, proživljavam drugu mladost. Ja sam žena koja je voljena, a volela bih da imam partnera jer svakome prija zaljubljenost. Međutim, nasmejana sam, kao što vidiš, i ne smeta mi samoća."

Ognjen je bio uporan, pa nije odustao od svoje namere, upitavši Cecu: "Jel ti se trenutno sviđa neko?".

Međutim, Ceca je ostala pri svome, pa mu je kratko odgovorila: "Od muškaraca? Niko. Definitivno niko".

Ceca je otkrila i da je Kipar pravo mesto za njen beg od stvarnosti, te da istinski uživa i druži se sa ljudima koji su ostvareni u poslu pa njenu popularnost doživljavaju kao normalnu stvar.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>