Region

Svet

Ivan Ivanović na naslovnoj strani stotog broja Plejboja!

Ovih dana se po čaršiji nagađalo ko bi mogao da se nađe na naslovnoj strani jubilarnog stotog broja srpskog izdanja magazina Plejboj. Tako su se spominjale pojedine pevačice, voditeljke i druge pripadnice lepšeg pola, međutim niko se nije nadao da će se na naslovnoj strani najpopularnijeg muškog magazina naći jedan muškarac. I to ni manje ni više nego Ivan Ivanović.

Ivan Ivanović na naslovnoj strani stotog broja Plejboja!



Glavni i odgovorni urednik Plejboja Igor Karanov otkrio je da Ivan ipak nije "najbolja riba" u Srbiji, ali: "Saradnja sa Ivanom je počela tako što je on kao nezvanični mister nekorektnosti, u našoj rubrici "Plejboj Stav" izneo svoje oštre stavove o starletama, Plejboju, ženama, LGBT populaciji i seksualnim slobodama u Srbiji, dakle svemu onome što su njegove najčešće teme. S obzirom na njegove nedavne verbalne okršaje sa devojkama koje su se slikale za Plejboj, a i onima koje nisu, kao i na to da je razgraničio šta mu oko svega toga tačno smeta, rešili smo da ga slikamo sa dve najnovije plejmejt devojke i to je izgledalo toliko dobro da se naslovna, koja je trebalo da bude drugačija od svih ostalih, jednostavno napravila sama. Dakle, nije Ivanović najbolja riba u Srbiji, mada naslućujem da će sad to da priča okolo pokazujući ovu naslovnu, već su njegovi stavovi izneti u Plejboju najbolji primer borbe za slobodu mišljenja, govora, kao i seksualne slobode - slikao se sa dve gole devojke. Atmosfera na snimanju bila je, najpre zahvaljujući Ivanoviću, fantastična. Posle prvih nekoliko trenutaka, koliko mu je trebalo da se upozna sa ekipom i devojkama, odmah je počeo sa svojim da doskočicama, a ekipa ih je prihvatila na jedan. U jednom trenutku je rekao: "Super je što smo svi nenormalni". Imao je strpljenja, učestvovao u kreativnom radu na fotografiji, perfektno glumio i zato dobio najbolje fotografije u životu."

"Zaista mi imponuje što su me pozvali da se slikam za naslovnu stranu magazina koji čitaju svi pravi muškarci", rekao je Ivanović. Na pitanje voditeljke da li je bilo ponuda da se slika obnažen, kroz osmeh je rekao: "Pa da, nudili su mi i takvu naslovnu stranu, ali kada su shvatili da niko ne bi kupio jubilarni broj, odustali su od te ideje", završio je u svom stilu voditelj.

Autor: B.B.
Izvor: PulsOnline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>