Region

Svet

Kaja: Ne bih dozvolila da me Snežana Dakić oblači

Pevačica Katarina Ostojić nije oprostila voditeljki Snežani Dakić što je svojevremeno kritikovala njenu odevnu kombinaciju u "Šopingholičarkama" na Pinku, pa je pre dve večeri prokomentarisala situaciju u emisiji na televiziji Hepi.

Kaja: Ne bih dozvolila da me Snežana Dakić oblači"Nikad u životu ne bih dozvolila da me Snežana Dakić oblači", rekla je Kaja odgovarajući na pitanja voditeljke Olje Crnogorac o Snežani. "Sramota je da ona bude asistent na fakultetu", naglasila je pevačica koja je pre dvadesetak dana prvi put prozvala Dakićku, i to na društvenoj mreži, napisavši da je sramno što će ona biti asistent na Megatrend univerzitetu.

Voditeljka emisije "U trendu" tada je rekla da ne zna ko je Kaja, iako je nekoliko nedelja ranije komentarisala njenu garderobu u pomenutoj emisiji na ružičastoj televiziji rekavši da je boja pantalona i sakoa (šerpa-plava boja) koje je pevačica kupila katastrofalna. Time je započeo sukob između njih dve i, kako stvari stoje, neće se okončati u skorije vreme.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>