Region

Svet

Jelena Rozga otišla korak dalje! Dva singla objedinjena u jedan spot (Foto+Video)

Osim što je u Sarajevu Jelena snimila muzički spot za svoj poslednji hit "Dobitna kombinacija", paralelno s njim snimila je i spot za hit "Solo igračica". Ništa neobično ne bi bilo da je snimila dva muzička spota, ali ovaj put Rozga je otišla korak dalje. U jedan spot ukomponovala je svoja dva poslednja hita. 

Jelena Rozga otišla korak dalje! Dva singla objedinjena u jedan spot (Foto+Video)



Jelena je ostala verna svom dosadašnjem stilu, ali je i u tom segmentu napravljen pomak i čuveni brend ELFS dizajnirao je posebne haljine i kombinacije inspirisane samom Jelenom. Snimanje ovog muzičkog spota za Jelenu je bilo jedinstveno iskustvo, ali i izazov koji je s oduševljenjem prihvatila.



"Upravo je publika ta zbog koje činim hrabre stvari i ponekad se upuštam u nepoznato. Oni mi daju vetar u leđa i motivišu me. Budući da su u vrlo kratkom razmaku izašle obe pesme odlučili smo se na ovu neobičnu kombinaciju za koju sam sigurna da je dobitna i da će se mojoj dragoj publici svideti. Srećna sam što je spot sniman u Sarajevu, jer sam baš osetila neku povezanost s tim gradom", izjavila je Jelena i zahvalila Sarajevu na divnom gostoprimstvu.



Jelena će održati i svoj veliki sarajevski koncert 9. novembra 2012. godine u Skenderiji, a premijera novog spota očekuje se uskoro.



Dok spot ne ugleda svetlost dana, pogledajte kako će finalni proizvod otprilike izgledati.



Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: JelenaRozga PR
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>