Region

Svet

Region

Tragičan kraj serije Ezel (Foto+Video)

"Postoje ljubavi koje nemaju srećan kraj. Naša je ljubav bila takva" - samo je jedna od dubokoumnih rečenica naratorskog dela turske serije "Ezel" koja prevazilazi sve okvire uobičajene tv serije.

Tragičan kraj serije Ezel (Foto+Video)



Serija "Ezel" je, kako zbog šarmantnog glavnog glumca tako i zbog samog scenarija, pobrala simpatije miliona gledalaca u Turskoj, pa i u svim zemljama regiona. Intrige, strasti, afere... i tragična završnica u kojoj je neizvesno da li glavni junak ostaje živ.



Prema zvaničnim saopštenjima iz turskog "Show TV"-a, koji su producenti serije, u završnoj sceni mladić na motoru dolazi do svetionika i govori čuvaru: "Došao sam kod tate". Kada je zamoljen da se predstavi, mladić otkriva da je Omerov sin, a kako se približava vratima svetionika, vidimo siluetu čoveka koji otvara vrata i čini gest kao da želi da se počeše po glavi. Oni koji su gledali i gledaju seriju, znaju da je to karakteristika Ezela.



Scena koja se dogodila pre ove beleži potresnu smrt Ezelove verenice Ejšan na njegovim rukama. Nakon toga, glavni junak uzima otrov iz prstena koji mu je ujak dao sa porukom "da ga iskoristi samo jednom".



Da li je Ezel to zaista i učinio ili je samo savršeno izrežirao scenu pa se možemo nadati snimanju sledeće sezone, ostaje da vidimo.



Autor: B.B.
Foto: internet
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>