Region

Svet

Miloš Bojanić: Urgirao sam da Maca ne bude upravnik!

Glumac Dragan Marinković Maca, kako je objavljeno, odustao je od kandidature za upravnika Pozorišta mladih u Novom Sadu, a među onima koje je ova vest najviše obradovala nalazi se i folk pevač Miloš Bojanić, koji je, kako nam je rekao, urgirao da njegov kolega iz „Farme” ne dođe na funkciju u kulturnoj ustanovi.

Miloš Bojanić: Urgirao sam da Maca ne bude upravnik!



- Mislim da je van svake pameti da jedan takav čovek bude upravnik pozorišta. Znamo ga kao nekoga ko je pokazivao nekulturu, ko je psovao javno i ko je imao problema sa zakonom. Kada sam video u novinama da je on kandidat za upravnika pozorišta, morao sam da reagujem. Nisam mogao svojim očima da poverujem - rekao nam je Miloš, a onda dodao da je odmah pustio poruku gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću.

- Rekao sam gospodinu Vučeviću da takvom čoveku nije mesto u kulturnoj ustanovi. Kako neko poput njega može da predstavlja kulturu Novog Sada?! Rekao sam mu da može da pogleda snimke iz rijalitija kako se ponašao i šta je sve izgovarao. Smatrao sam da mi je dužnost da upozorim gradonačelnika, ali i građane o kakvom čoveku je reč - izjavio je Bojanić i dodao da se nada da je njegova poruka uticala na to što se glumac povukao iz cele priče vezane za kandidaturu.

- Čovek koji mi psuje mrtvu majku ne može da bude upravnik pozorišta i da predstavlja kulturu. Ne znam da li je moja poruka imala uticaja na to da gospodin odustane od kanditature, ali ako je tako, meni bi bilo drago. Svi su imali prilike da vide ko je on! - završio je pevač.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>