Region

Svet

Ceca se sa decom preselila na Kipar

Folk diva Svetlana Ražnatović rešila je da se malo odmori od života u Srbiji i medijske pompe koju podiže gde god da se pojavi, pa sve češće vreme provodi u svojoj vili na Kipru. Pevačica uživa u društvu dece Veljka i Anastasije koji tamo pohađaju školu, i trudi se da nadoknadi vreme od osam meseci tokom kojeg je zbog kućnog zatvora bila razdvojena od njih.

Ceca se sa decom preselila na Kipar"Ceci prija život na Kipru jer tamo ima svoj mir, plažu i blizu je dece. Skoro sve svoje stvari je prebacila tamo, a vreme provodi u odmoru, dugim šetnjama i razgovoru s klincima. Ona smatra da joj je kao majci dužnost da u potpunosti isprati njihov pubertet kako ne bi krenuli pogrešnim putem, a to iz Beograda ne bi mogla. S druge strane, malo se izolovala i od medija, jer je u poslednje vreme zbog izlaska iz kućnog zatvora i koncerata bila u žiži javnosti, ali i od ljudi koji su joj mnogo naudili. Oduševljena je koliko joj prija udaljenost od svega, jer po prvi put oseća da ima privatnost",  kaže izvor blizak pevačici.

"Jedino joj teško pada razdvojenost od sestre Lidije, budući da je ona zbog obaveza morala da ostane u Srbiji jer joj je ćerka Helena krenula u prvi razred osnovne škole",  otkriva sagovornik.

Cecina vila nalazi se u Aja Napi na samoj obali, tako da pevačica ima svoju plažu na kojoj se nalazi i mala crkva. Vilu je kupila pre sedam godina i još uvek otplaćuje kredit za nju. Od 22. februara, po isteku kućnog zatvora, Ceca je samo dvadesetak dana bila u svojoj vili u Beogradu, u koju se vraćala samo pred koncerte ili suđenja. Sve ostalo vreme provela je na Kipru, gde se i trenutno nalazi.

Ceca će u Beograd doći 28. septembra jer ima suđenje zbog nasilničkog ponašanja prema direktoru kluba "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću, ali planira da se istog dana vrati na Kipar.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>