Region

Svet

Il Divo u Kombank Areni: Rajder lista najskromnija od svih zvezda (Video)

Čuveni kvartet IL DIVO doći će u Beograd na dan koncerta, 22. septembra,  iz Budimpešte. Pored aktuelne turneje izuzetno zbijenog rasporeda, IL DIVO uspeva da se posveti i drugim stvarima.

Il Divo u Kombank Areni: Rajder lista najskromnija od svih zvezda (Video)



Nedavno su objavili da pripremaju album sa najvećim hitovima iz osam godina duge karijere koji će uključivati i četiri nove obrade a pre nedelju dana i nastupili na “Last Night of the Proms” proslavi u Hyde Parku u Londonu. Njihova fotografija sa jednom od glavnih zvezda koncerta Kylie Minoque izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Za koncert u Beogradu već su najavili specijalno iznenađenje. “Svaki put za zemlju u kojoj nastupamo prepremamo nešto posebno, tako će biti i za Srbiju. Imaćemo nekoliko iznenađenja.” – izjavio je Sebastian Izambard našim medijima.

Što se tiče redovnih zahteva, IL DIVO momci više su nego skromni. Prostorije u kojima će biti smešteni biće opremljene uobičajeno sa dosta cveća. Svako će imati svoju garderobu a zamolili su i za jednu dodatnu, veću prostoriju, jer jedan od članova na turneju ide sa porodicom. U garderobama će ih čekati osvežavajuća pića kao što su sokovi od jabuka, ananasa, diet coca cola, razno sveže voće od banana do jagoda, čaj i kafa. Prema potrebi, na raspolaganju će im se naći maserka i kiropraktičar.

Najinteresantniji zahtev je gde navode da sva pisma i pokloni upućeni pevačima koji stignu na adresu Arene, budu prosleđeni njihovom menadžeru kako bi završili u pravim rukama. Takođe, momci će vreme dok su u Areni posvetiti najvernijim obožavaocima koji su svoje mesto za ovo druženje obezbedili specijalnim ulaznicama preko zvaničnog sajta IL DIVO.

Kao što je ranije najavljeno, IL DIVO na sceni prati orkestar od 30 članova.

U Kombank Arenu IL DIVO 22. septembra donosi scenu još moćniju od prethodne, a pored uživanja u njihovom pevačkom umeću, publiku će iznenaditi gotovo filmski scenario koji prati svaku numeru. Novi dizajner nastupa, kreativni direktor Brajan Burk (Brian Burke), koji je, između ostalog, radio i kao umetnički direktor nastupa Selin Dion (Celine Dion) u Las Vegasu,  u turneju IL DIVO 2012. doneo je odličan spoj vizuelnog i muzičkog u već poznatim pesmama ali i pesmama sa novog albuma Wicked Game, koji je od objavljivanja u novembru 2011. već prodat u preko million primeraka širom sveta.




Autor: Sokol Vuk
Foto: PR Kombank Arena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>