Region

Svet

Pretnje Adilu: Naći ću te i ubiti!

Adil Maksutović dobio je pretnje smrću. Nedavno mu je obožavateljka zapretila ubistvom ukoliko je ne bude zvao. Sve se događalo na njegovom nastupu.

Pretnje Adilu: Naći ću te i ubiti!"Devojka je došla na splav i četiri sata stajala ispred bine. Pošto je Adil nije primećivao, išla je od hostese do hostese i molila da je upoznaju sa njim. Odjednom je počela da histeriše i plače. Da bi je umirile, pozvale su Adila", priča naš izvor koji se zatekao na mestu događaja.

Pevač je pristao da se upozna sa obožavateljkom i ni slutio nije šta će mu se desiti.

"Čim joj je prišao, počela je da se trese od sreće. Svi su očekivali da će posle fotografisanja otići, ali se to nije desilo. Tek tada je nastala frka. Devojka je preklinjala Adila da joj da njegov broj telefona, što on nije učinio, već joj je rekao da će joj se javiti. Kao sumanuta je počela da diktira svoj broj i tada je reagovalo obezbeđenje. Dok su je sklanjali od pevača, počela je da urla: „Javi mi se, molim te, javi mi se! Ubiću te ako me ne pozoveš! Čuješ li? Naći ću te i ubiti!“ Zaista nije bilo prijatno gledati tu situaciju.

Adil je bio u šoku, ali na njegovu sreću, sve se dobro završilo.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>