Region

Svet

Region

Ljubav nije u krizi: Sloboda i Vojin planiraju treće dete!

Poznati glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković voleli bi da im se što pre posreći da se i po treći put ostvare u ulozi roditelja.

Ljubav nije u krizi: Sloboda i Vojin planiraju treće dete!Budući da će njihove bliznakinje Mila i Vera uskoro navršiti tri godine, lepa Leskovčanka sa svojim suprugom sve češće razgovara o proširenju porodice.

Prijatelji ovog para tvrde da su, uprkos ambicioznim planovima i uspešnim glumačkim karijerama, Sloboda i Vojin promenili prioritete kad su njihove ćerke stigle na svet.
Budući da su kuću u Čortanovicima, na placu koji su kupili prošle godine, opremili i prilagodili potrebama dece, upućeni izvor tvrdi da za njih nema prepreka da njihova porodica dobije još jednog člana, a potajno se nadaju da će to bit sin.

“Boba i Vojin su izuzetno posvećeni roditelji i sve podređuju njima. Naravno da ne odustaju od karijera, ali im je porodična sreća na prvom mestu. Oni žele treće dete i nadaju se da će posle dve ćerke dobiti sina, a i voleli bi da se Bobina trudnoća dogodi što pre, budući da Vojin i nije više tako mlad. Otkad su sredili tu vikendicu u Čortanovcima i u stvari od nje napravili kuću, oni su skoro stalno tamo i u Beograd dolaze samo po potrebi. Time prvenstveno ugađaju svojim mezimicama da što više budu u prirodi i zdravom ambijentu kakav nemaju dok borave u stanu kod Beogradske arene”, rekao je izvor blizak glumačkom paru.

Potvrdu ovih saznanja od samih aktera nismo dobili, jer inače nerado govore o svojim privatnim životima, ali Sloboda je svoju drugu trudnoću nagovestila još pre godinu dana kada je otkrila da bi je obradovalo rođenje sina koje bi upotpunilo njihovu porodicu. Ona je samo prokomentarisala natpise da je njen brak u krizi.

“Vrlo tendenciozno je plasirana vest u kojoj je tema Vojinov i moj brak. Takvi tekstovi zapravo odslikavaju nemoć časopisa koji ih objavljuju, pa je neko upotrebio maštu i napravio tekst ni iz čega. Razvodili su me više puta pa sam navikla na sve”, ispričala je Sloboda koja je nedavno zajedno sa Ivanom Bosiljčićem ponela nagradu za glumački par godine.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>