Region

Svet

Dinča i Aleksandra vežbaju kod kuće!

Učesnici emisije „Prvi kuvar Srbije“, psiholog Aleksandra Janković i pevač Milan Dinčić Dinča, očigledno su ozbiljno shvatili takmičenje, pa se tako i kod kuće spremaju da bi se što bolje predstavili pred kamerama.

Dinča i Aleksandra vežbaju kod kuće!



Ovo smo mogli da zaključimo kada smo na pijaci prvo zatekli bivšu poslanicu koja je u tom trenutku razgledala ponudu na tezgama, a onda se zaustavila kod voća i pazarila nektarine.

S obzirom na to da se mnogi učesnici rijalitija žale da su nabacili nekoliko kilograma od kada traje snimanje, verovatno da Aleksandra van snimanja vodi računa o ishrani jer, kako smo mogli da primetimo, ona je pazarila samo voće i povrće, a kakve je specijalitete isprobavala u svojoj kuhinji, možemo samo da nagađamo.

I dok je Jankovićeva nabavljala samo namirnice, Dinčić je očigledno u deficitu sa posuđem. Mladi pevač je razgledao tiganje, da bi na kraju jedan i kupio, a potom je prešao na deo sa povrćem, gde je pazario paradajz i paprike. Biće da je načuo da će jedan od zadataka biti priprema sataraša.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>