Region

Svet

Nataša Bekvalac prošla kroz crveno i preticala u zaustavnoj traci!

Za kretanje po zaustavnoj traci je zaprećena kazna od 100.000 do 120.000 dinara ili od 15 do 30 dana zatvora, ali Nata ne brine.

Nataša Bekvalac prošla kroz crveno i preticala u zaustavnoj traci!



Ekipa “Paparaco lova” pratila je pevačicu Natašu Bekvalac i tom prilikom je utvrdila da je za samo pola sata načinila više saobraćajnih prekršaja zbog kojih bi na kraju mogla da završi i u zatvoru.

Kako je konstatovala ekipa emisije, ona je prošla kroz semafor dva puta na žuto svetlo, jednom na crveno, preticala je u zaustavnoj traci i vozila 40 kilometara na sat brže od dozvoljenog.

- Ako se vozilo kreće po zaustavnoj traci, može se zaključiti da je vozač načinio prekršaj Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, za koji je zaprećena kazna od 100.000 do 120.000 dinara ili od 15 do 30 dana zatvora, uz obavezno izricanje 14 kaznenih poena i meru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od osam do 12 meseci – rekao je direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović.

On je dodao da javne ličnosti i estradne zvezde treba da budu primer ostalim učesnicima u saobraćaju.



- Nataša Bekvalac je nažalost imala priliku lično da oseti tragediju izazvanu nebezbednim ponašanjem u saobraćaju. Nadam se da će se ubuduće bezbedno ponašati, a nadležne organe pozivam da preduzmu sve propisane mere – rekao je Okanović.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf
Foto: PaparacoLov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>