Region

Svet

Danijela Vranić: Ne bežim od policije

Iako je u pojedinim medijima objavljeno da Danijela Vranić poslednjih dana beži od policije i skriva se na adresama na kojima nije prijavljena, njen advokat Borivoj Bata Pajović tvrdi da pevačica nema razloga da izbegava organe reda.

Danijela Vranić: Ne bežim od policije



Naime, slučaj napada na službeno lice u alkoholisanom stanju, koji je Vranićeva počinila pre godinu dana, 11. septembra će se rešiti na sudu, gde će se ona, kako je najavljeno, sigurno pojaviti.

"Nema govora o tome da se Danijela krije. Ja stvarno ne znam odakle informacija da nju uopšte neko traži i da je policija išla po nju. Na tom suđenju nema nikakvih problema i ona će se 11. septembra i pojaviti u Višem sudu. Ja radim na tome da se krivica spotazumno prizna i tako će i biti, i sigurno će biti određena uslovna kazna", izjavio je pevačicin advokat, koji je dodao da nema razloga da se više pominje njeno navodno bežanje, kada je i ona sama nekoliko puta otvoreno pričala o svemu.

Podsećanja radi, protiv Vranićeve je u septembru prošle godine podignuta optužnica zbog napada na službeno lice u alkoholisanom stanju, a nekadašnja "kraljica splavova" je nakon toga priznala da njeno ponašanje nije bilo primereno i da će trpeti posledice.



Međutim, izgleda da to suđenje nije jedino na koje će Danijela ići. Naime, sudija Branka Živković iz Prekršajnog suda objasnila je da policija traži pevačicu zbog drugog suđenja, po prekršajnoj, a ne krivičnoj prijavi.

"Vranićevu tražimo zbog tri prekršaja koje je počinila 18. septembra 2011. godine: vožnje u kontrasmeru, nepostupanja po nalogu policije i nedozvoljene količine alkohola u krvi. Pošto se više puta nije odazivala, naložili smo policiji da je nađe i da joj uruči poziv sa kojim ona treba da dođe u sud da da izjavu, a zatim obavesti nadležni OUP da se odazvala pozivu suda", objasnila je sudija.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>