Svet

Region

Meril Strip otkrila šta je najveća greška u braku

Jedna od najtalentovanijih i najlepših glumica, šezdesettrogodišnja Meril Strip, uverena je da se žene u vezi trude više od muškaraca i to samo zato što žele da njihove veze traju, dok muškarci idu kako ih vetar nosi.

Meril Strip otkrila šta je najveća greška u braku



"Žene jednostavno žele da sve dobro funkcioniše, a to zahteva golem trud. One su u stanju da svoju vezu podignu na nivo religije, dok muškarcima generalno to uopšte nije važno", kaže oskarovka koja u svom novom filmu "Začin za brak" s Tomijem Lijem Džonsom glumi sredovečni bračni par koji je pao u monotoniju u svakom segmentu intime i odlučio da potraži pomoć bračnog savetnika.



"Užasno mi je drago da je konačno snimljen film o ljubavnim problemima ljudi mojih godina. I istina je da se često dogodi da vam u određenom dobu ljubav postane neugodna pa je nekako vremenom sterate u ćošak. Ali to se ne sme raditi. Kada uđete u godine postoji opasnost da osobu s kojom ste dugo u braku počnete uzimati zdravo za gotovo, a to je najveća bračna greška", rekla je Meril za "Daily Telegraph".

Meril je u braku s Donom Gamerom s kojim ima četvoro odrasle dece.

Autor: B.B.
Izvor: Dnevnik.hr
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>