Svet

Region

Britni Spirs: Nisam kao Kim Kardašijan

U intervjuu koji je dala za oktobarsko izdanje magazina "Elle", Britni Spirs je iskreno iznela svoj stav o stilu popularne rijaliti zvezde Kim Kardašijan.

Britni Spirs: Nisam kao Kim Kardašijan



Naime, pevačica je izjavila da joj je džins omiljeni komad garderobe, te da nikada ne bi mogla da bude sređena kad god izlazi iz kuće, kao Kim. Jednostavno, nije od onih devojaka koje su potpuno doterane.

"Volim svoj džins i svoje trenerke. Ja sam zaista samo dečak u srcu. Za mene je zaista teško da budem poput Kim Kardašian, da budem našminkana i sa savršenom frizurom kad god krenem iz svoje kuće", rekla je tridesetogodišnja pop princeza.

U intervjuu je otkrila i da je tračevi o njoj više ne pogađaju, jer je navikla da se svakojake priče provlače kroz medije. "Pretpostavljam da sam toliko pod lupom javnosti da više i ne obraćam pažnju na gluposti. Prestala sam da se nerviram oko stvari koje ljudi izmišljaju o meni pre mnogo vremena", samouvereno je objasnila Britni.



Podsećamo da je Britni Spirs u ovogodišnjem žiriju američkog rijalitija "X Factor". Premijerna epizoda biće emitovana u sredu. To je ujedno i prvo Britnino pojavljivanje u ulozi žirija, pa ostaje da vidimo kako će se snaći.

Autor: B.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>