Region

Svet

Goca Tržan i Sladjana Delibašić prekršile pravilo Pinka?!

Goca Tržan i Slađana Delibašić su prekršile nova pravila Pinka pojavivši se u emisiji „Ekskluziv“ na TV Prva. Nedavno je objavljeno da je Željko Mitrović zabranio pevačima „Siti rekordsa“ da gostuju na drugim televizijama, ali to, očigledno, ne poštuju svi.

Goca Tržan i Sladjana Delibašić prekršile pravilo Pinka?!



"Nisam dobila ništa u pisanoj formi, a emisiju sam snimila odmah po dolasku sa odmora. Videla sam da su tekstovi o zabrani izašli po novinama, ali ne mogu da reagujem dok me neko lično ne obavesti. Tada ću, naravno, poštovati pravila i prava izdavačke kuće i televizije" - kazala nam je denserka.

I Goca tvrdi da joj niko ništa nije rekao.

"Meni niko nije zabranio pojavljivanje bilo gde! Pink je televizija s kojom sjajno sarađujem i tako će i ostati. To, naravno, ne isključuje ni sjajnu saradnju s drugim medijskim kućama "- naglasila je Tržanka.

Iz PR službe Pinka rekli su nam da pevači koji prave ovakve ispade neće moći da računaju na njihovu punu podršku.

"Ne postoji nikakva zabrana. Reč je o tome da će estradne ličnosti imati našu podršku ukoliko se ekskluzivno pojavljuju u našim emisijama povodom njihovih privatnih i poslovnih aktivnosti. U suprotnom, neće moći da računaju na našu punu podršku, što ne znači da ih neće biti na našem programu" - poručeno je s „ružičaste televizije“.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus


>