Region

Svet

Bojana Stojković: Vlada pao na paprikaš

Nekadašnja manekenka i supruga fudbalera Vladimira Stojkovića, Bojana Stojković zameniće na četiri meseca glamuroznu garderobu belom kuvarskom keceljom i pokazati kulinarsko umeće u šou programu “Prvi kuvar Srbije”, koji je sinoć startovao na Pinku. Kutlaču su joj, kaže, uvalili upravo producenti emisije, kada su je nedavno sreli na ružičastoj televiziji, gde je bila na razgovoru za neku drugu emisiju.

Bojana Stojković: Vlada pao na paprikaš



"Emisija je takmičarskog karaktera, tako da se radujem odmeravanju kulinarskih sposnobnosti s učesnicima - kaže za “Novosti” Bojana Stojković. - Odazvala sam se pozivu zato što znam i volim da kuvam, a usput ću sigurno i nešto novo da naučim. U Srbiji postoje predrasude da lepe žene ne znaju da kuvaju. Smatram da moderna žena, koja drži do sebe, mora da ume da kuva. Ne mora to da radi ako ne želi, ali treba bar da zna nešto da skuva kad zatreba".

Bojana kaže da joj je kuhinja omiljena prostorija u kući i da ima dug staž kuvarice. Ume da spremi sve, kako domaće tako i strane specijalitete.

"Volim sve da jedem, osim piletine. Moj jelovnik se pretežno sastoji od mesa. Omiljeno mi je svako jelo koje sadrži ukusno crveno meso. Nisam probirljiva, a ni moj suprug. Vladimir takođe voli sve da klopa. Izbegava samo testeninu. Spremila sam mu u ponedeljak paprikaš. Prste je polizao".

Na pitanje kako pored domaće kuhinje održava vitku liniju, Bojana kroz osmeh odgovara:

"Vitka figura se u mom slučaju održava sama. Možda nekima deluje da se izgladnjujem, ali od detinjstva sam mršavica. Nekada mi je to smetalo, jer sam delovala neuhranjeno, a sada predstavlja blagoslov. Teško se gojim, a jedem, bukvalno, sve".

Osim “Prvog kuvara Srbije”, Bojana bi trebalo da vodi jednu emisiju na Pinku, kao i da uradi neki projekat vezan za modu, ali ne želi da priča o planovima dok ih ne realizuje.

Autor: J.B.
Izvor: Novosti
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>