Region

Svet

Luisov mlađi sin krenuo u školu

Početak nove školske godine okupio je puno mališana ispred beogradskih škola, pa je tako i mali Sergije Stojanović Louis postao đak prvak.

Luisov mlađi sin krenuo u školu



U školu ga je dopratila mama Silvana Stojnić. Sedmogodišnjak je bio nasmejan i veseo, držao je mamu za ruku, pa je bilo očigledno da je uzbuđen zbog svog prvog đačkog dana. Ipak, zauvek će mu ostati u sećanju tuga, jer tata tog dana nije bio s njim.

Da bi se Sergije brzo snašao u novom okruženju, đaka prvaka dočekao je njegov stariji brat Andrej, koji pohađa istu školu. On je sačekao batu i mamu, pa su zajedno ušli u školsku zgradu.

"Nemam tremu. Srećan sam i jedva čekam da počnu časovi", rekao je uzbuđeno mali Sergije.

Udovica pokojnog pevača takođe je bila uzbuđena, ali su joj osećanja bila pomešana, jer se setila dana kada je Luis bio s njom i decom: "Uzbuđena jesam, ali ne onako potpuno. Ako upoređujem momenat kada sam upisivala Andreja u prvi razred i sada, mnogo sam uzbuđenija bila onda, jer smo Ljubiša i ja zajedno išli. Srećna sam zbog Sergija i mnogo mirnija što i Andrej ide u tu školu, pa će biti zajedno, ali danas sam baš mnogo razmišljala o svemu", kaže Luisova životna saputnica, koja sada sama odgaja njihovo troje dece:

"Proradile su emocije. Falio nam je Ljubiša. Sećam se kako smo bili srećni kada smo Andreja vodili prvi dan u školu. I onda su mi se sve te slike vratile danas. Naravno da sam srećna zbog mog đaka prvaka, ali ne mogu potpuno da budem ispunjena. Još kada je učiteljica rekla da joj je drago što su mame i tate došle s decom, i tu sam se rastužila. Ništa ružno nije rekla, ali meni su emocije proradile", rekla je Silvana.

Podsećanja radi, Silvana i Luis imaju troje zajedničke dece, Andreja (9), Sergija (7) i Elu Mitu (3), dok iz prethodnih brakova pokojni pevač ima dva odrasla sina i ćerku Maju, koja se nedavno porodila.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>