Region

Svet

Ognjen Amidžić: Ivana Ivanovića nisam spomenuo godinu dana

Popularni voditelj najavio je novu sezonu autorske emisije "Amidži šou", naglašavajući da će biti potpuno drugačija od one kakvu smo do sada gledali na malim ekranima.

Ognjen Amidžić: Ivana Ivanovića nisam spomenuo godinu dana



"Bićete potpuno iznenađeni! U novoj sezoni "Amidži šoua" potpuno drugačije izgledamo, biće drugačiji sadržaj. Imam neke stalne goste, stalnu ekipu koja pravi emisiju. Bitne su mi ideje, važno je da uvek ima nešto novo, a šta sve spremamo ne smem da vam kažem, videćete i sami!", rekao je Ognjen Amidžić.

Na pitanje da li će nastaviti sa prozivanjem kolege Ivana Ivanovića, izjavio je sledeće:

"Ivanovića nisam spomenuo godinu dana. Na prozivke ne reagujem, jer to nije moj fazon. U suštini, ja to drugačije gledam i više puta sam rekao da je sve u životu, pa i kritike, jako važno od koga potiču - dal' si na istom nivou sa tim ljudima, dal' te to dotiče, kapiraš li se s nekim ili ne. Ceo život sam bio izložen raznoraznim stvarima i znam šta može da me dotakne, a šta ne. Imaš onu staru umotvorinu "ne valjaj se sa svinjom u blatu jer oboje ćete se isprljati, a svinji se to sviđa". Onaj ko bi mogao da me povredi su ljudi koje ja dosta cenim u poslu."

Brak sa Danijelom Dimitrovskom, sada Amidžić, komentariše kao novi korak u svom životu. Ne obaziru se mnogo na pisanja medija, a na bockanja da izgleda mnogo starije od nje i kao da joj je tata, Ognjen kaže da se zajedno smeju.

Autor: B.B.
Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>