Region

Svet

Sladjana Delibašić: Zaplakala sam kad me je Vanja zaprosio

Slađu Delibašić zaprosio je njen dečko Vanja Ćorić, sa kojim je više od pola godine u vezi! Delibašićeva je za „Alo!” ispričala kako se dogodio trenutak kada je pristala da se uda za svog izabranika.

Sladjana Delibašić: Zaplakala sam kad me je Vanja zaprosio



"To se desilo 3. avgusta, na taj datum smo se upoznali, pa ga obeležavamo. Bili smo na večeri i to je zaista bio lep prizor. Nekoliko prijatelja je bilo sa nama, kao i moje ćerke. Vanja je ustao i rekao: „Ja ovu ženu mnogo volim. Da li želiš da provedeš ostatak svog života sa mnom?” Bila sam iznenađena, kao i svi oko mene. Ćerke su pre mene rekle „Mama, ajde bre”, a ja sam odgovorila: „Što da ne, ako budeš dobar”. Malo sam se i šalila, a Vanja je izvadio prsten i stavio mi ga na ruku, a ja sam zaplakala. Bilo je drugačije od svega što mi se desilo, i tužno i lepo u isto vreme.

"Nas dvoje volimo iste stvari, istu muziku. Prvo smo se družili i on je sve sa mnom proživljavao, bilo je tu i saveta i suza i lepih trenutaka. A onda smo iz tog druženja shvatili sa smo jedno za drugo. Jednom u životu se desi da nađeš osobu koja ti u svemu odgovara. On je naišao u pravom trenutku" - izjavila je Slađa za Alo, a na pitanje da li je znala da su njene ćerke izabrale prsten sa Vanjom, Delibašićeva kaže:

"Nisam. Svi su ćutali o tome. Trenutak je bio divan. Kada sam se udavala za Đoleta, bila sam mlada i odmah sam svima vikala: „Udajem se, udajem se”. Meni je papir nebitna stvar. Bitno je da se mi slažemo i volimo. Crkva mi je super, ja se nikada nisam venčala u crkvi i volela bih da se to desi. Vanju obožavam. Neko kaže sve je super na početku, a onda kreću nesuglasice. Mi se već dve godine znamo, planemo i mi, temperamentni smo, ali pričom izgladimo sve. Glupost je da se suprotnosti privlače. Moraš da nađeš istu ili bar sličnu osobu kao ti da bi nešto uspelo" - zaključuje Slađa.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>