Region

Svet

Isidora Bjelica: Krevet kao kancelarija

Kontraverzna i zanimljiva uvek nas iznenadi nekim novitetima

Isidora Bjelica: Krevet kao kancelarija



Popularna književnica Isidora Bjelica otkrila je svojim fanovim na tviteru kako izgleda njena kancelarija. Ništa ne bi bilo čudno da smo na fotografiji koju je postavila videli neki poslovni prostor opremljen u Isidorinom stlilu, međutim zanimljiva je činjenica da je njena kancelarija zapravo njen krevet.

 Isidora je otkrila kako izgleda njeno radno mesto, ne sluteći da će njene fanove više zaintrigirati činjenica da su videli kako izgleda njena postelja.

Bjelica nas je uskratila za informaciju da li ovu veliku "kancelariju" deli sa suprugom ili je ona rezervisana isključivo samo za nju i njene ideje.

Inače interesantno je da je Bjelica u saradnji sa jednom turističkom agencijom napravila ugovor da njihovi turisti provedu deset dana u Maroku sa njom, a aranžman je skromno nazvan "Doživite magiju Maroka sa Isidorom Bjelicom"

Kako će se Isidora odvojiti od svog kreveta na kome piše svoje novo remek delo, i da li ćemo je uskoro videti kao agenta za prodaju aranžmana saznaćemo sa polaskom prvih putnika.

Autor: J.B.
Izvor: Puls
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>