Region

Svet

Marijana Mićić i Jasna Milunović: Marijana je luda, pijana budala!

Nakon izjava koje je u nekoliko novina ovih dana dala Jasna Milunović, supruga izabranika Marijane Mićić, oglasila se i poznata voditeljka, i to iz Grčke, gde boravi upravo sa Ognjenom. Naime, Marijana je za "Alo!" otkrila da će se Ognjen sa Jasnom obračunati na sudu!

Marijana Mićić i Jasna Milunović: Marijana je luda, pijana budala!



"Mi smo u Grčkoj, ja se na sve smejem, a Ognjen je uzeo advokata", kratko je rekla Mićićeva, a na najavljenu tužbu odgovor je imala i supruga Marijaninog dečka: "Nemam šta da kažem za tu njenu izjavu, mislila sam da je prestala da pije, ali izgleda da nije. Nju neću da tužim, još nemam za šta, a njega sam već tužila zbog dece, koja su izašla iz stana da bi on uveo nju. Tužila sam ga zato što mi je hakovao Fejsbuk profil i imejl, kao i zbog pretećih poruka koje sam dobijala od njega. Moja deca sada žive u stanu moje majke u lošim uslovima, u poslednjih godinu dana on je svoju decu video svega dva puta, i to uvek u njenom prisustvu. Nisam ni mislila da će mi Marijana prići i reći: "Dobar dan, ja sam Marijana Mićić, rasturačica brakova!" Nameravam tu tužbu da dobijem zbog svoje dece kako bi ponovo živela u stanu u kojem su rođena", dodala je još uvek gospođa Milunović.

Tokom jučerašnjeg dana, Marijana je komentarisala situaciju i na svom Tviter profilu, a iz komentara bi se moglo zaključiti da se odnosio na brak svog voljenog i njegove zakonite supruge!
"A gde je ljubav u celoj priči?! Nema je čak ni na papiru… sve ostalo :) ", napisala je Marijana, a Jasna njen tvit ovako komentariše: "Očigledno samo ona ima pojma o toj ljubavi. Meni su važna samo moja deca i već sam Ognjena prijavila socijalnom radniku, kome se on nije javio. Sve što je meni priredio nije mi važno, ali zbog dece moram da se borim!", zaključila je gospođa Milunović.

Podsećanja radi, mediji su više puta slikali Marijanu Mićić sa Ognjenom Milunovićem na raznim događajima, a poslednje u nizu fotografija bile su sa njihovog zajedničkog odmora u Crnoj Gori. Iako ranije nije želela da komentariše vezu svog supruga sa poznatom voditeljkom, pritisak okoline je Jasnu naterao da sve ispriča za medije. Pored toga što je otkrila da njen suprug ne daje novac za njihovu decu Ivu i Ivana, Jasna je u ispovesti datoj magazinu "Puls" tvrdila i da joj je Mićićeva priznala da je Ognjen potrošio mnogo novca na nju, dok sopstvenoj deci ne daje novac.

U svojoj ispovesti, Jasna Milunović je otkrila i da je njen muž fizički napao Marijanu Mićić!

"Dok nisam znala za nju, on je održavao paralelnu vezu i naizmenično išao sa nama na odmore. Stalno joj se vraća, valjda ne može da se otarasi nje, a možda mu imponuje što je poznata. Govorio mi je da je luda, pijana budala kojoj je u svađi izbio dva zuba i da je završio s njom. Rekla sam mu da te gluposti ne želim da slušam", izjavila je Jasna za "Blic".

Autor: B.B.
Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>