Region

Svet

Drama Jovane Tipšin: Samo da mi brat stigne živ i zdrav!

Među nestrpljivom i zabrinutom rodbinom prevarenih putnika na Aerodromu “Nikola Tesla” našla se i poznata pevačica Jovana Tipšin.

Drama Jovane Tipšin: Samo da mi brat stigne živ i zdrav!



Dok je s nestrpljenjem čekala svog rođenog brata Ivana da se vrati iz Hurgade avionom, koji je Vlada poslala po srpske turiste, Jovana nam je otkrila da, pored brige, oseća pomalo i grižu savesti jer mu je upravo ona predložila Egipat kao destinaciju.

"Samo neka stignu živi i zdravi. Dok gledate vesti, svašta vam prolazi kroz glavu. Moj brat je prvi put otišao negde malo dalje iz zemlje i evo šta se desilo. Malo me grize savest zato što je on najpre odabrao Tursku, a ja sam videla ponudu “Triniti travela” u jednim novinama i rekla vidi kako ovo dobro izgleda", priča Jovana.

Njen brat je sa devojkom put Egipta otišao u četvrtak, i kako kaže, trebalo je da se vrate 27. avgusta.

"Znači, umesto letovanja od 12 dana, nakon četiri noćenja izbačeni su iz hotela. Nisam mogla da spavam noćas, ali evo upravo javljaju da je avion sleteo, pa taman da javim sestri i majci da se ne brinu više", dodaje Jovana dok se propinje na prste, iščekujući da kroz vrata aerodroma prođe njen mlađi brat.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>