Region

Svet

Ana Sević: I ptice na grani znaju da nemam dečka!

Pevačica i voditeljka najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Ana Sević leto provodi na Crnogorskom primorju.

Ana Sević: I ptice na grani znaju da nemam dečka!



Lepu Užičanku sreli smo u Bečićima, gde je skuterom izvodila akrobacije i mamila poglede muškaraca svojim novim, bujnim grudima. U intervjuu za Press Ana je otkrila da nema dečka, kakvi muškarci joj se dopadaju i kako provodi leto na moru.

“U Crnoj Gori sam spojila lepo i korisno – noću radim, a danju uživam. Hedonizam jača organizam, to je moja krilatica. Obožavam vodene i ekstremne sportove, volim sve da probam i nemam strah. U Egiptu sam ronila, a sada planiram da se oprobam i u paraglajdingu.”

Muškarci kažu da su ti grudi veće. Jesi li ugradila silikone?

“Jesam, jer sam smatrala da će mi tako lepše stajati haljine sa dekolteom. Najbitnije je da nisam preterala, pa mi grudi izgledaju prirodno.”

Jesi li našla dečka?

“I ptice ne grani znaju da Ana nema dečka. Čekala sam proleće da mi ga donese, ali evo i leto prolazi, a ja sam još sama. Mislim da se svi brinu više od mene.”

Kako održavaš liniju?

“Jedna sam od onih koje godinama od ponedeljka počinju da vežbaju. Jedino se trošim na nastupima, lenja sam za teretanu", kaže Ana.

Autor: S.P.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>