Region

Svet

Akademija debelih: Izbačeno pet takmičara, Aleksandra i Jovan zaljubljeni! (Foto)

Aleksandra i Jovan su počeli da ispoljavaju obostrane simpatije. Iako se Aleksandra konstantno nećka, Jovan je uporan u svemu što pokuša. Ta upornost mu naizgled prolazi jer su svi ukućani primetili nešto između njih dvoje.

Akademija debelih: Izbačeno pet takmičara, Aleksandra i Jovan zaljubljeni! (Foto)



Jedino dvoje Heroja koji to ne primećuju, bar ne za kamere, su upravo Jovan i Aleksandra. Aleksandra konstantno negira da gaji bilo kakve simpatije prema Jovanu, dok je Jovan uzdržan po tom pitanju. Iako su svi ukućani primetili simpatije, Miloš za sada jedini radi na tome da natera i Jovana da prihvati činjenicu da mu se Aleksandra sviđa.

On je “borbu” njih dvoje uporedio sa borbom dvoje štenadi koji se vole, a koji zbog toga ne daju mira jedno drugome. Hteo on to ili ne, Miloš mu je rekao da je primetio njihovo simpatisanje još od kada su se vratili iz Prijepolja. Boža je u svojoj izjavi podržao Jovana i Aleksandru. Od njega smo mogli saznati i jednu interesantnu činjenicu iz Prijepolja. Dok su se svi takmičari provodili uz muziku uživo, Jovan i Aleksandra su se povukli, kako su oni rekli, u svoje sobe. Šta se dalje dešavalo, Boža nije znao da kaže.

Akademiju je posle redovnog merenja napustilo čak pet takmičara! Njih četvoro su težili više nego na prehodnom merenju, što im je donelo direktnu eliminaciju, dok je Marija eliminisana privremeno. Ona će sledeće nedelje dobiti priliku da se vrati na Akademiju ukoliko uspe da smrša. Četiri Heroja koji su pored Marije napustili Akademiju su: Milica, Darko – Mrvica, Boža i Nebojša zvani Ćale.



Marija je privremeno napustila takmičenje. Ona će dobiti priliku da se već na sledećem redovnom merenju vrati na Akademiju i to samo ukoliko vaga pokaže manje kilograma nego protekle večeri. Božidar je kratko prokomentarisao da mu je činjenica da se ugojio veoma teško pala jer se trudio da bude aktivan i da ispoštuje sve zahteve trenera. Milica je svesna da je sama kriva za situaciju u kojoj se našla. Primetila je da je na dan merenja nesvesno priželjkivala da ide svojoj kući i da bar jednu noć prespava u svom krevetu. Mrvici je eliminacija teško pala jer, iako ove nedelje nije uspeo da oslabi ni gram, proteklih nekoliko nedelja mu je to polazilo za rukom, pa su se mogle primetiti i fizičke promene na bolje kod njega. On je bio zabrinut kako će i da li će uopšte moći da nastavi sa redovnim treninzima i posebnim načinom ishrane kod svoje kuće.

Prilikom pakovanja i ispaćanja sa Akademije je bilo suza, želja za srećan put, i poruka porodicama takmičara koji ostaju.

Izbacivanje čak pet takmičara sa Akademije je iznenadilo sve ukućane. Većina njih nije mogla da zadrži suze dok su u neverici komentarisali rezultate merenja.

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>