Region

Svet

Ognjen Amidžić uči engleski zbog Dženifer Lopez

Ognjen Amidžić dobio je tu čast da intervjuiše Dženifer Lopez, koja će održati koncert 20. novembra u Beogradskoj areni. Da bi se što bolje spremio za ovaj poduhvat, voditelj televizije “Pink” krenuće uskoro na kurs engelskog jezika.

Ognjen Amidžić uči engleski zbog Dženifer Lopez"Amidžić zna engleski, ali želi da ga usavrši kako bi bio na nivou kad preko puta njega bude stala vlasnica najskuplje guze na svetu. Ima problem sa akcentovanjem nekih reči, ali će mu Danijela sigurno pomoći da savršeno savlada ovu prepreku. Njegova supruga je dugo živela u Njujorku i perfektno govori engleski, tako da će mu, uz profesionalnog nastavnika, i ona održati nekoliko lekcija" – rekao je za “Informer” izvor blizak voditelju.

Iako je dogovoreno da će se intervju obaviti van granica Srbije, Ognjen bi najviše želeo da ga održi u svom studiju u Šimanovcima.

"Zbog budućeg pres-klipinga i promocije svoje emisije, Ognjen bi želeo da Lopezova dođe u studio u Šimanovcima. U Srbiji bi, u tom slučaju, zavladala prava euforija, ali se u ovom trenutku to čini kao neostvariv san" – izjavio je dobro obavešteni izvor.

Autor: I.L.
Izvor: Informer

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>