Region

Svet

Oženio se Ognjen Kajganić (Foto)

Poznati rukometaš Ognjen Kajganić oženio se pre mesec dana. Bivši učesnik “Survajvera” u strogoj tajnosti stupio je u brak sa manekenkom Adrianom Lolom Karan

Oženio se Ognjen Kajganić (Foto)



"Svadbeno veselje održano je u novosadskom klubu “Đardino”, a pored kumova, svadbi je prisustvovalo tek tridesetak najbližih prijatelja mladenaca" - kaže sagovornik Press-a, i dodaje:



"Ognjen Kajganić i Lola Karan nisu želeli da od venčanja prave cirkus za medije, pa su ovaj čin obavili skromno i za svoju i dušu svojih prijatelja, ali su zajedničke fotografije, na kojima se vidi koliko su zaljubljeni, objavili na Lolinom Fejsbuku. Njihova priča i ljubav mogu se svrstati u one filmske, jer su Lola i Ognjen dugo su bili veliki prijatelji, a onda su shvatili da je vremenom prijateljstvo preraslo u pravu ljubav. Koliko su zaljubljeni čini se da je to jedna od onih ljubavi za sva vremena" - kaže za portal Press.rs bliska prijateljica nove gospođe Kajganić.

Loli Karan ovo je prvi brak, dok Ognjen Kajganić iza sebe ima jedanu neuspalu bračnu vezu, sa voditeljkom TV Pinka Aleksandrom Jeftanović.Na profilu Lole Karan, u komentarima ispod fotografija mogu se pročitati čestitke prijatelja, a Press.rs prenosi samo tri fotografije koje govore i više od reči.

Autor: J.B.
Izvor: Press
Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>