Region

Svet

Sami u tami - glumci ili realnost? (Video)

Po uzoru na stranu emisiju "Dating in the dark", sinoć je premijerno emitovan rijaliti "Sami u tami" na televiziji "Prva".

Sami u tami - glumci ili realnost? (Video)


Tri devojke i tri muškarca, smešteni u luksuznoj vili, imali su zadatak da izaberu svog idealnog partnera oslanjajući se na svoja čula dodira, mirisa i ranija iskustva obzirom da je njihovo upoznavanje bilo u totalnom mraku.  U njihovoj odluci i snalaženju u neobičnim situacijama, pomogla im je voditeljka Nikolina Pišek koja je imala stav prave zavodnice.

Primenjena na naše podneblje, ova emisija pokazuje da su devojke definitivno preuzele ulogu muškaraca, obzirom da su one bile te koje su bile navalentne, vodile glavnu reč u upoznavanju dok su muškarci bili uzdržani i pomalo stidljivi.

Kako bi bolje stvorili sliku o potencijalnom partneru, učesnici su imali priliku da pregledaju odeću suprotnog pola, pa čak i donji veš. Gaćice Mladene, jedne od učesnica, su svima zapale za oko,  a tigrasti brushalter je prokomentarisan kao kič. Nakon sastanka u mraku usledili su sledeći komentari:

"Ispipala me je, znači, katastrofa"
"Baš je smotan nekako..ja mu kažem ajde osvoji me , on se sav pogubi"
"Znači devojka je nenormalna..alapača.."
"Ja sam ga vatala..znaš kakve mišiće ima, nemaš pojma, ja sam se oduševila sa njim..uf..nije mi dobro"
"On ništa, jadan, kao masirao me je i to je to.."

U mraku je usledilo i mazanje šlagaom po licu, čiji je inicijator opet bila devojka nakon čega je rekla:
"Evo vidiš, ja tebi posisam, da ne curi". Nešto kasnije je postala i direktnija:
"Poljubila bih te ali mi je strašno glupo zbog kamera.Znači osećam da sam stvarno uzbuđena".
Druga je zavodila maznim glasom i uvijanjem oko muškarca, sličnim rečenicama :
"Pa vidim bogami si se dovoljno uzbudio. Ne bih baš rekla da ti nije interesantno..Srce, osetim to".
Treća devojka je nakon sastanka svom potencijalnom partneru poklonila svoje gaćice.Nakon što su se dobro upoznali u mraku, takmičari su se videli i na svetlu a neki će kasnije nastaviti viđanje i bez kamera. Međutim, ovolika ženska dominacija pomalo zbunjuje. Da li su devojke danas zaista postale toliko direktne i spremne na sve ili možda imate utisak da su takmičari ustvari glumci?Autor: I.L.
Foto: Prva.rs.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>