Region

Svet

Katarina Šišmanović ponovo u vezi sa vlasnikom produkcijske kuće Emotion

Voditeljka Katarina Šišmanović i vlasnik produkcijske kuće Emotion Goran Stamenković ponovo su uplovili u ljubavne vode.

Katarina Šišmanović ponovo u vezi sa vlasnikom produkcijske kuće Emotion"Kaća i Goša su ponovo zajedno" - kaže sagovornik Telegrafa i dodaje: "Katarina je do skora bila u ljubavi sa slovenačkim biznismenom Domenom Zadravecom, s kojim je raskinula pre nekoliko dana, a sada se zna i zbog koga" – zaključuje naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Goran i Katarina su bili u emotivnoj vezi 2009. godine, ali su iste godine raskinuli. Voditeljka se ubrzo udala za slovenačkog biznismena Dejana Kitića, od kojeg se razvela 2011. Interesanto je da su mediji te iste godine ponovo spajali Šišmanovićevu i Stamenkovića, kada su viđeni zajedno na žurki povodom finala “Velikog brata”.

Atraktivna voditeljka šoua “Sve za ljubav”, koja se emituje na televiziji “Pink”, bila je i u ljubavi i sa sadašnjim verenikom Severine Vučković, srpskim “kraljem bakra” Milanom Popovićem.

Što se Gorana Stamenkovića tiče, vlasnik „Emotiona“ bio je dugo u vanbračnoj vezi za voditeljkom Anom Mihajlovski. Biznismena su povezivali i sa bivšom učesnicom “Survajvera” Kristinom Bekvalac, kao i sa modelom Katarinom Katančević.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>