Region

Svet

Dok se Ceca Ražnatović odmara na Kipru, Veljko lumpuje na splavu

Veljko Ražnatović, sin folk zvezde Svetlane Ražnatović, odlučio je da letnji raspust provede u Beogradu a ne na Kipru, gde on i njegova sestra Anastasija žive i školuju se.

Dok se Ceca Ražnatović odmara na Kipru, Veljko lumpuje na splavu



Dok se njegova mama Ceca u vili u Aja Napi odmara od brojnih koncerata koje je održala proteklih meseci, Veljko sa svojim drugovima uživa u noćnom provodu srpske prestonice, pa se u subotu veče obreo na beogradskom splavu „Bolivud"!

Prema rečima našeg sagovornik, Ceca sa Kipra i te kako brine o Veljku, gde i sa kim izlazi, pa mu je pojačala obezbeđenje iz bezbednosnih razloga, pa je čak i odlučila da uz njega bude i njihova kuma, frizerka Svetlana Bubanja Bucka.



"Veljko je u subotu veče sa prijateljima odlučio da prvo poseti tržni centar „Ušće", gde su pogledali film, a potom su se uputili na splav „Bolivud", gde je pevao Marko Žujović. Cecin naslednik je rezervisao centralni separe, a interesantno je da je sve vreme razmenjivao nežnosti i poljupce sa nepoznatom devojkom. Pored ličnog obezbeđenja, sa njim je bila i njihova kuma i frizerka Bucka, koja je pratila svaki korak mladog kumića" - navodi sagovornik za Press , koji tvrdi da Cecin sin nije pio alkoholno piće i da se tokom noćnog provoda ponašao više nego pristojno.

Autor: J.B.
Izvor: Press
Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>