Svet

Region

Bred Pit će glumiti u "Sulejmanu veličanstvenom"!?

Turski mediji spekulišu da će se Bred Pit pojaviti u sedam epizoda popularne serije za honorar od 2 miliona dolara. On bi navodno trebalo da tumači lik  zapovednika protivničke vojske.

Bred Pit će glumiti u



Producent "Sujelmana Veličanstvenog" Timur Savči potvrdio je ovu vest, iako još uvek nema zvanične informacije o tome, prenose turske "Jutarnje novosti".

Turski mediji pišu da Pit nije tražio veliku sumu za njegovo učešće u seriji, već simboličnu. Spekuliše se da se radi o svoti od 2 miliona dolara, a prema jermenskom sajtu Yerkir.am, Bred će ipak za taj novac snimiti samo jednu epizodu.

Priča o gostovanju Breda Pita u jednoj od najpopularnijih evropskih serija krenula je od novembra 2011. godine, kada je tiražni dnevni list "Miliyet" objavio informaciju da će holivudski velikan pojaviti u jednoj epizodi serije "Sulejman Veličanstveni", što je potvrdila i producentska kuća "Tims", koja je prihvatila da isplati navedenu sumu od dva miliona dolara za njegov honorar. Prema sajtu nationalturk.com, u slučaju da propadnu pregovori sa Bredom Pitom, Turci imaju već zamenu, a na upražnjeno trebalo bi da "uskoči" Mel Gibson.

Glavni junaci "Sulejmana", glumci Halit Ergenč i Merjem Uzerli, koji tumače uloge Sulejmana i Veličanstvenog i Hurem, nisu hteli da komentarišu navode oko angažovanja čuvenog holivudskog glumca.

Iako za neke ova informacija deluje nestvarno, ne treba zaboraviti da su turske serije u poslednjih nekoliko godina napravile bum u svetu, kao i da se u njihovu produkciju ulažu enormne sume novca.

Autor: S.P.
Izvor: Vijesti

Viber

Izvor: Svet Plus


>