Svet

Region

Bred Pit će glumiti u "Sulejmanu veličanstvenom"!?

Turski mediji spekulišu da će se Bred Pit pojaviti u sedam epizoda popularne serije za honorar od 2 miliona dolara. On bi navodno trebalo da tumači lik  zapovednika protivničke vojske.

Bred Pit će glumiti uProducent "Sujelmana Veličanstvenog" Timur Savči potvrdio je ovu vest, iako još uvek nema zvanične informacije o tome, prenose turske "Jutarnje novosti".

Turski mediji pišu da Pit nije tražio veliku sumu za njegovo učešće u seriji, već simboličnu. Spekuliše se da se radi o svoti od 2 miliona dolara, a prema jermenskom sajtu Yerkir.am, Bred će ipak za taj novac snimiti samo jednu epizodu.

Priča o gostovanju Breda Pita u jednoj od najpopularnijih evropskih serija krenula je od novembra 2011. godine, kada je tiražni dnevni list "Miliyet" objavio informaciju da će holivudski velikan pojaviti u jednoj epizodi serije "Sulejman Veličanstveni", što je potvrdila i producentska kuća "Tims", koja je prihvatila da isplati navedenu sumu od dva miliona dolara za njegov honorar. Prema sajtu nationalturk.com, u slučaju da propadnu pregovori sa Bredom Pitom, Turci imaju već zamenu, a na upražnjeno trebalo bi da "uskoči" Mel Gibson.

Glavni junaci "Sulejmana", glumci Halit Ergenč i Merjem Uzerli, koji tumače uloge Sulejmana i Veličanstvenog i Hurem, nisu hteli da komentarišu navode oko angažovanja čuvenog holivudskog glumca.

Iako za neke ova informacija deluje nestvarno, ne treba zaboraviti da su turske serije u poslednjih nekoliko godina napravile bum u svetu, kao i da se u njihovu produkciju ulažu enormne sume novca.

Autor: S.P.
Izvor: Vijesti

Viber

Izvor: Svet Plus


>