Region

Svet

Akademija debelih: Takmičari se provodili na splavu

Trening na bazenu u Starim Banovcima prijao je svim takmičarima. Uz muziku i izuzetno zalaganje trenera, atmosfera je bila vesela i radna. Neki od takmičara izjavili su da im je upravo trening na bazenu najlakši.

Akademija debelih: Takmičari se provodili na splavu



Po povratku na Akademiju, učesnici su imali sastanak sa trenerom Brajanom, nutricionistima i doktorom Milanom. Pored toga što su se požalili na to što se sastanak održava u dvorištu, naši ukućani nisu imali drugih zamerki na rad ekipe. Međutim, nutricionisti i treneri imali su zamerke na poštovanje prepisanih uputstava. Oni su primetili da se mnogi takmičari ne pridržavaju zadatih uputstava. Neki su im to i priznali. Problem pred sam sastanak napravila je Anita, koja nije htela da ustane iz kreveta jer je, kako je rekla, previše umorna posle treninga. Andrej ju je ubeđivao da krene sa njim napolje, međutim, svaki odgovor koji je dobijao bio je vezan za činjenicu da će ona napustiti kuću ako Andrej nastavi da je primorava na to da izađe napolje.

Pošto je kuvar Veca spremio ručak, “debeljuce” su za stolom pričali. U jednom trenutku su se dotakli teme prvog seksualnog iskustva. VIP takmičari su predvodili razgovor o tome, te je Lepi Bora priznao da je prvo seksualno iskustvo doživeo na tavanu kuće. Zorica Marković priznala je da joj se to desilo u hotelu. Neša iz “Gagi benda” priznao je da je već u trećoj godini srednje škole imao priliku da se oproba u ulozi roditelja. Njegova tadašnja devojka ostala je u drugom stanju pošto je tek napunio 18 godina

Milica i Dejan Došljak odvojili su se od grupe i seli na trem. Pričali su o trenerima i treninzima. Milica mu je opisala kako joj je Brajan, kada je odlazio sa Akademije, rekao: “Maj lav” i poljubio je u obraz. Dejan ju je, smeškajući se, zatim upitao da li mu je ona uzvratila istom merom. Priznala je da mu je uzvratila poljubac u obraz. Dejan se samo nasmejao i počeo da je zafrkava. Milica ga je upitala da nije možda ljubomoran na nju, na šta se on ponovo nasmejao i nije odgovorio na pitanje.

Uveče su naši takmičari izašli na splav “Bolivud”. Tamo su, kako su posle rekli, proveli još jedno nezaboravno veče. Igrali su sa gostima, pevali i zabavljali se. Moglo se primetiti da je jedino piće koje je većina takmičara konzumirala – kisela voda. Ostali gosti splava su naše heroje dočekali rečima podrške, pa su se i fotografisali sa njima.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>