Region

Svet

Kaja Ostojić: Udaja može, ali deca će još sačekati!

Katarina Kaja Ostojić, čije su glasovne mogućnosti mnogi otkrili tek posle njenog učešća u “Velikom bratu”, sada uveliko gradi inostranu karijeru. U tome joj pomaže njen verenik, poznati svetski di-džej Džunior Džek, s kojim se trudi da putuje po svetu kad god joj to obaveze dozvoljavaju. Ona kaže da je spremna za udaju, ali da će na još dece, zbog posla, ipak morati da pričeka.

Kaja Ostojić: Udaja može, ali deca će još sačekati!Iako si imala nekoliko hitova i pre ulaska u kuću VB, tek tu se videlo da si ozbiljna pevačica!

“Izgleda da je tako. Ne znam zašto su ljudi iznenađeni, ali je činjenica da sam primila puno poziva i poruka, u kojima su mi govorili da su oduševljeni mojim izvođenjem.”
Sada se okrećeš i inostranoj karijeri…

“Pripremila sam sjajan singl na engleskom, u kojem gostuje Krejg Dejvid, jedan od najpopularnijih r’n’b izvođača. Imam ozbiljne planove. Rad na pesmi je u završnoj fazi i jedva čekam da je publika čuje. Verujem da će se i ljudima u Srbiji svideti, iako to nije tipičan zvuk koji prolazi na ovim prostorima.”

Maštaš li o koncertu u Areni?

“Uh, o tome nisam razmišljala. Za koncert u Areni potrebna je bar decenija rada, mnogo albuma, hitova, vernih fanova… Još je rano za to, potrebno je još mnogo truda i rada.”

Kako održavaš uspešnu vezu na daljinu s Džuniorom Džekom?

“Nije nimalo lako, pogotovo ako se uzme u obzir to što je on, kada je postao moj dečko, morao da prođe mnoge testove ljubavi, jer je bio suočen sa raznim ružnim pričama o meni. Kad god se desilo da čuje nešto ružno o meni, uvek je bio na mojoj strani i tako mi je dokazao da me zaista voli. Posle godinu dana strastvene i istinske ljubavi, vratilo mi je veru u srodne duše. Mislim da je on moja srodna duša.”

Da li možeš sebe zamisliti u braku s njim i sa još dece?

“Vidim sebe u braku s njim a, što se dece tiče, mislim da je to najvažnija odluka u životu i da s tim ne treba žuriti. Svakako da u budućnosti želim Nikolini da rodim brata ili sestru, ali i Vito i ja smo svesni da moramo još mnogo da radimo na mojoj karijeri i da je sada vreme za to. Nikolina raste u divnu devojčicu i ponosna sam što sam potpuno sama uspela da je izvedem na pravi put, da kao samohrana majka podignem dete koje je đak sa svim peticama. Učim je da bude poštena, da poštuje starije i da bude dostojanstvena. Težim da od nje napravim nezavisnu mladu ženu, koja zna da se čuva i da brine o sebi.”

Šta misliš o seksu za jednu noć?

“Ne mislim o tome, ja sam žena pred udajom (smeh).”

Dobro, a kakav seks ti i Džunior Džek forsirate u ovom predbračnom periodu?

“Pa, obožavamo seks na plažama! Naravno, nekim usamljenim, daleko od slučajnih prolaznika. Baš smo jednu takvu otkrili u Goji, dok smo uživali u čarima Indije. A verovali ili ne, takvu plažu smo pronašli i na Ibici!”

Planirate li još neki zajednički odmor?

“Da. U avgustu ćemo posetiti jugoistočnu Aziju, pošto Vito tamo ima turneju, a krajem septembra s prijateljima ponovo idemo na Ibicu. Ostaćemo dve nedelje. Vito je iznajmio kuću i želi da ugosti sve one koji meni mnogo znače. Time me je još jednom oduševio.”

Nedavno si upoznala i njegovu porodicu. Kakav utisak si ostavila?

“Rekla bih da su me lepo prihvatili. Proveli smo nedelju dana u Bariju, gde sam se divno provela, pošto su njegovi roditelji, kao i rodbina, zaista divni, normalni i fini ljudi, i pored svega što im je Vito obezbedio. Inače, mnogo volim Italiju i s Vitom sam razgovarala o tome. Ako bih već morala da se odselim iz Srbije, volela bih da to bude Italija, a nikako Belgija, gde on sada živi.”

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>