Region

Svet

Saši Kaporu svi okrenuli ledja

Saši Kaporu kao da je sve krenulo nizbrdo. Tek što je raskinuo sa devojkom Ninom, policija ga je privela zbog nezakonitog nošenja oružja, a Nikolina Kovač sa kojom je navodno u vezi, ne javlja mu se otkad je čula da je uhapšen.

Saši Kaporu svi okrenuli ledja



Naime, prošle srede Saša Kapore je na jednom beogradskom splavu priveden zbog nedozvoljenog nošenja pištolja "CZ 99". Gradom kruži priča da je neko namerno pozvao policiju jer je kod Kapora video oružje, pa sada pevaču preti kazna od tri meseca do 12 godina zatvora.

" Kapor je priveden u stanicu policije Novi Beograd, gde je na ispitivanju proveo puna tri sata. Na saslušanje je došao i njegov drug, inače vlasnik službenog oružja nađenog kod Kapora" - kaže izvor blizak pevaču.

Inače, Saša je izjavio da j epištolj pričuvao drugu koji je službeno lice i koji je na nekoliko minuta otišao do toaleta, a šta se zaista dogodilo utvrdiće sud.

Sašina strina Jelena, koja ga je prihvatila kao rođeno dete kada je iz Tuzle došao za Beograd, nema reči. Kaže da je svojim postupcima odavno već razočarao:

" Nisam ga videla pune tri godine. Niti ga viđam, niti se čujemo. Ne znam šta se dešava sa njim. Ja imam svoju porodicu, muža, ćerke i drugi me niko više ne zanima" - rekla je Sašina strina.

Dojučerašnji Sašini prijatelji Joca Stevanović i Sloba Vasić više nisu u kontaktu sa njim.

" Kapor s emnogo promenio, počeo je da pije i da se druži sa problematičnim momcima. Ne druži se više sa Zvezdama Granda, čak ga izbegavaju u drugovi sa kojima je bio nerazdvojan" - rekao je Sašin blizak prijatelj.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>