Svet

Region

Ne mari za Vimbldon: Rafael Nadal uživa u Španiji! (Foto)

Rafael Nadal, osvajač nedavno završenog Roland Garosa, pod velikim je pritiskom pred početak još jednog Grand Slam turnira godine – Vimbldona. Naime, od tenisera se očekuje da osvoji svoj treći naslov u Londonu. Ali, slavni Španac se ne opterećuje previše pa je samo nekoliko dana pred početak Vimbldona odlučio da predahne u svojoj domovini.

Ne mari za Vimbldon: Rafael Nadal uživa u Španiji! (Foto)Teniser je u društvu dugogodišnje partnerke Marije Franciske Pereljo i još jednog para snimljen na obalama Marbele.Popularni Rafa se sjajno zabavljao u veselom društvu, plivao je, igrao odbojku u vodi i vozio džet-ski, a u pauzama ekipa se sunčala i leškarila na jahti usidrenoj na obalama španskog grada.

Rafa i Marija su u vezi sedam godina. Zbog posla ona nije u mogućnosti da ga prati na turnirima, a kako kaže, i da joj to obaveze dozvoljavaju, to ne bi bilo dobro ni za nju ni za njega.

"Njemu je potreban prostor kad se takmiči i sama pomisao da se po čitav dan prilagođavam njegovim potrebama me iscrpljuje. Ne, kad bih ga pratila na turnirima prestali bi da se slažemo", kazala je Marija.Autor: S.P.
Izvor: Svet.rs
Foto: Splash News.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>