Region

Svet

Ognjen Janković: Vladi Vuksanoviću nije nameštena pobeda u Srvivoru

Maneken Vlada Vuksanović nije pobedio u "Survajveru" zahvaljujući rodbinskim vezama, niti su mu doturane informacije koje bi mu olakšale da pobedi, tvrdi za Press nedelje Ognjen Janković, jedan od članova "Beogradskog sindikata", koji radi u produkciji rijalitija.

Ognjen Janković: Vladi Vuksanoviću nije nameštena pobeda u SrvivoruOn objašnjava da nije tačno da je Vuksanović pobedio jer mu je sestra od ujaka voditeljka Bojana Janković, inače Ognjenova supruga. Janković kaže da je krajnje neodgovorno dovođenje u vezu pobedu Vlade Vuksanovića i njega kao nekoga ko mu je krčio put, kao i da je to klasična zloupotreba njegovog imena i napad na "Sindikat".

On objašnjava da nije tačno da je Vuksanović pobedio jer mu je sestra od ujaka voditeljka Bojana Janković, inače Ognjenova supruga. Janković kaže da je krajnje neodgovorno dovođenje u vezu pobedu Vlade Vuksanovića i njega kao nekoga ko mu je krčio put, kao i da je to klasična zloupotreba njegovog imena i napad na "Sindikat".

"Niko sa strane, pa ni ja, ne može da se pojavi na snimanju i bilo šta da kaže nekom takmičaru, a da to ne vidi neki drugi takmičar ili ekipa. Svi smo pod strogim ugovorima i držimo se toga. Apsolutna je laž da sam ja ili bilo ko drugi mogao da doturam bilo kakve informacije takmičarima. Lažno sam predstavljen i kao glavni producent, a ja niti sam producent, niti glavni producent "Survajvera". Izvršni producent je "Vižn tim", a ja sam tamo zaposlen u kreativnom timu. Nemam veze sa parama, sa novčanom nagradom, niti po svojoj funkciji imam kontakte sa takmičarima tokom snimanja i nakon toga" - objašnjava on.

Janković dodaje da se od početka znalo da je Vlada Vuksanović brat od ujaka njegove supruge Bojane i da je ta informacija prošla sve provere. Vlada se sam prijavio da učestvuje i ispunio sve uslove za to.

"Survajver" se radi i po babu, ni po stričevima. Sa Vladom se ne čujem ni ja, a ni moja porodica, jer je dalji rođak sa kojim nemamo kontakt. I Vlada može da potvrdi da nismo kontaktirali ni pre početka, ni tokom trajanja, a ni posle proglašenja pobednika. Pobedu u "Survajveru" je nemoguće namestiti, niti sam ja to fizički mogao da uradim. Ako neko to pokuša, biće provaljen i kažnjen za prekršaj. Kada je posle prve sezone emitovanja bilo takvih priča, namerno smo se sa Prvom televizijom dogovorili da ubuduće finala budu uživo i da se glasa transparentno i javno" - kaže Janković.

Njegov advokat Feđa Dimović kaže da će ako napadi na Jankoviće i "Sindikat" ne prestanu, svoja prava morati da zaštite na sudu.

"Pobednika biraju takmičari i publika. Glasanje je javno i transparentno. Svi takmičari prolaze iste testove, imaju iste uslove, prolaze kroz teške borbe bez izuzetaka, spavaju i jedu pod istim nebom u "Survajveru". Niko od takmičara ne može da ima bilo kakve privilegije. Ovo su činjenice koje nepobitno urušavaju sve spekulacije. Svaka druga tvrdnja ili pokušaj da se kreira senzacija nema nikakvo uporište" - rekli su juče u televiziji Prva.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>