Region

Svet

Ognjen Amidžić: Danijela i ja smo spremni za decu

Nedavno venčani, voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska, želeli bi da što pre postanu roditelji. Osim toga, velika želja im je da medeni mesec, koji će biti u zimskom periodu, provedu na Mediteranu.

Ognjen Amidžić: Danijela i ja smo spremni za decu



" Roditeljstvo se ne planira. To su neke stvari koje se dese same od sebe. Voleli bismo da imamo decu. Nije važno da li je dečak ili devojčica. I meni i njoj je svejedno" - kaže za Blic Ognjen Amidžić.
 
Danijela i on su pre braka bili u vezi dve godine, a na pitanje šta se promenilo u njihovom zajedničkom životu, poznati voditelj kaže im je podjednako dobro bilo tada i sada, kada su venčani.
 
Mi ne osećamo neku veću promenu. Nastavljamo život onako kako smo i pre živeli. A svadbi smo se radovali. Sve je od početka bila velika uživancija! Ispoštovali smo neke profesionalne dogovore, te nakon svadbe nismo davali nikakve izjave, sve do sada.
 
U prvom intervjuu posle venčanja za “Blic” Amidžić kaže da će na medeni mesec ići tek na zimu.Medeni mesec ostavljamo za zimski period. Ići ćemo u neke toplije krajeve, na Mediteran. Imamo puno posla, pre odlaska u Ameriku moramo da završimo mnogo stvari. Beograd je naša baza.

Shodno poslovima ćemo putovati. Idemo u Ameriku, ali kada tačno, ne znam, sve zavisi od posla. Ono što jedva čekamo je taj odmor. Najverovatnije ćemo ići u Majami na leto, a zimu ćemo da provedemo na suncu - otkriva voditelj Televizije “Pink”.

On navodi da mu je život sa Danijelom upravo kao na plaži obasjanom suncem.
 
"Danijela i ja se slažemo oko svega. Ja sam doduše malo neuredan, kao i svaki muškarac, ali to je jedino što se tiče muško-ženskih “neslaganja”. Sve nam je savršeno".
 
Svadba ovog poznatog para napunila je naslovne stranice medija, ali neretko se dešava da Ognjen završi na naslovnicama upravo zbog emisije “AmiDži šou”.
 
"Emisija sada ima malo drugačiji koncept. Pripremamo skečeve, puno radimo da bismo bili najbolji. Ovo je lagana zabava, u vreme kada se emituju lejt najt emisije. Do sada mi je najteži sagovornik bio Željko Mitrović. Razmišljao sam da ako budemo previše dobri u emisiji, izgledaće kao šlihtanje, a opet, ako uđemo u polemiku, izgledaće kao da smo se tako dogovorili unapred. Bilo mi je teško da nađem taj balans, a da ljudi dobiju potrebne informacije" - kaže poznati voditelj, kome su omiljeni gosti bili Bata Živojinović, Marko Pantelić, Emina Jahović i Jelena Karleuša.

Izvor: Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>