Region

Svet

Miroslav Ilić: Saša Popović je izneo gomilu laži

Vrzino kolo koje je proteklih dana započeo Saša Popović, kada je izjavio da je Miroslav Ilić predložio da preko njegove produkcijske kuće nanese štetu Zorici Brunclik i Miroljubu Ranđeloviću Kemišu, danas je dobilo obrt.

Miroslav Ilić: Saša Popović je izneo gomilu laži



Čuveni pevač iz Mrčajevaca, iako u početku nije želeo da priča o ovim optužbama, ekskluzivno za Alo otkriva da Saša Popović nije govorio istinu u svom intervjuu.

" Ne želim ništa da komentarišem, sunce moje. Ništa, ništa. Ja radim i uživam u životu, a u poslednje vreme reči su postle jeftine" - najpre nam je rekao Miroslav, koji je potom napravio dramsku pauzu premišljajući se da li da ipak otvori dušu.

"Da ti kažem nešto, u stvari imam komentar i hoću da kažem samo nekoliko stvari. Ja sam poznat kao čovek koji je svoje mišljenje uvek jasno i glasno iznosio pred sud, ali nikada nisam lagao. A ovde je reč o gomili laži!" - izjavio je Ilić ne imenujući nikoga, a kada smo ga pitali da li hoće da kaže da je Saša Popović u svom intervjuu kada je govorio o njegovoj nameri da nanese štetu Zorici i Kemišu iznosio neistinu, Miroslav Ilić je odgovorio:

"Tačno! Tu se radi o gomili izrečenih laži" - rekao je Ilić i dodao da ne zna koje je razloge Saša imao baš sada da priča o njemu. S druge strane, Ilić nije želeo da komentariše jučerašnju optužbu Zorice Brunclik da je dobila tužbu protiv njega, koju je povukla da on ne bi završio u zatvoru, kao i da se zbog njega 12 godina nije pojavila na RTS-u.

"O Zorici neću da pričam. Nju uopšte ne želim da uzimam u kontekst" - rekao je kratko Miroslav i time završio razgovor za „Alo!“. Pokušali smo da dođemo do komentara Popovića, međutim, do zaključenja ovog broja se nije javljao na telefon.

Podsećanja radi, celokupno prepucavanje na relaciji Saša Popović - Zorica Brunclik - Miroslav Ilić započelo je kada je vlasnik muzičke kuće optužio istaknutog pevača.

"Hteo je da dođe u „Grand“ da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da probamo da „skinemo“ Kemiša i ljude oko Zorice, da ih zajedničkim snagama oborimo!" - rekao je za „Vesti“ Popović.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>