Region

Svet

Na "Farmi" teška vređanja na nacionalnoj osnovi!

Stvari na imanju u Lisovićima polako, ali sigurno, izmiču svakoj kontroli. "Farmer", Miloš Bojanić, nakon svih međusobnih uvreda sa Ivanom Ferceom Firčijem, otpočeo je i vređanja na nacionalnoj osnovi, nazvavši ga imenom Ljube Miloša, koljača iz Jasenovca, na šta je zadruga reagovala i opomenula ga da takve reči više ne sme da koristi.

Na



"Tebi najbolje stoji nadimak Ljubo Miloš! Nemam šta dalje da ti kažem", rekao je Bojanić, na šta je Firči odgovorio dobro poznatim ciničnim osmehom i uvredama. Pevač je ranije bivšeg muzičara grupe EKV nazivao i firerom.

Miloš je uspeo sredu uveče da iznervira i glumca Dragana Marinkovića Macu, koji je tokom sastanka nekoliko puta Milošu vikao: „Fašisto, fašisto, fašisto!“, tražeći od zadruge da reaguje povodom prozivki koje ga vređaju , jer je proživeo rat. Maca je tom prilikom najavio da će prilikom davanja štapića, Bojaniću reći sve što ima.

Uz mnogo sreće, izbegnut je fizički obračun između političara Rake Marića i Bojanića, jer je pevač pričao o tome, kako je pred sam ulazak u rijaliti išao u Trstenik da se raspita ko je i šta je Marić i da tamo u opštini, gde je nekad bio predsednik, sada ne može da bude ni portir.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>