Region

Svet

Današnji hit dana radija Svet Plus posvećen Darku Radovanoviću (Video)

U znak sećanja na tragično nastradalog pevača Darka Radovanovića današnji hit dana biće posvećen upravo ovom velikom umetniku. 

Današnji hit dana radija Svet Plus posvećen Darku Radovanoviću (Video)Pesmu "Hteo sam da bude sve po mom" emitovaćemo na svakih sat vremena, a svaki put posle numere moći ćete da čujete i Darkovu biografiju.

Darko Radovanović poginuo je 11.06. 2011 godine u teškoj saobraćajnoj nesreći zajedno sa svojim kumom i menadžerom Aleksandrom Miloševićem.

Nesreća se dogodila na obilaznici oko Beograda na delu puta između Ostružnice i Obrenovca, u trenutku kada su se sudarila dva automobila marke “mercedes”.  Od siline udara noviji model mercedesa “E 320” kojim je upravljao Milošević, a u kome se nalazio pevač Darko Radovanović, naglo je skrenuo i podleteo pod šleper makedonskih registracija. Darko i Aleksandar na mestu su ostali mrtvi, dok je vozač koji je izazvao nesreću lakše povređen.

Sahranjen je 14.06.2011 godine na Novom groblju u Sremskoj Mitrovici u prisustvu mnogobrojne rodbine, prijatelja i kolega.Autor: J.B.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>