Region

Svet

Aleks Grdić - Survivor transformacija! (Foto)

Upravo završeni "VIP Survivor" ostaće zapamćen po ljubavima koje su se izrodile, ali i po hrvatskoj manekenki Aleks Grdić koja je u ovom rijalitiju bila neprepoznatljiva.

Aleks Grdić - Survivor transformacija! (Foto)



Mnogi su bili u čudu kada se na završnoj večeri, kada se poslednji put sastalo "Veliko veće", Aleks pojavila pod punom šminkom u dugoj haljini, uopšte nije ličila na onu devojku bez šminke sa Kostarike. Uostalom pogledajte i sami razliku, na prvoj fotografiji je Aleks sa ostrva, a na drugoj sa modne piste.





Činjenica je da su manekenke itekako fotogenične i podložne transformacijama, ali nismo očekivali ovoliku promenu.

Aleksandra Grdić je na kraju "VIP Survivora", nakon što je imala prilike i da pogleda snimke, bila ljuta na sve muške takmičare jer su je taktički izbacili iz takmičenja, bez obzira što se zadržala do samog kraja, što je i rekla u samom finalu.

Aleks je inače uspešna hrvatska manekenka, a ovim poslom se bavi duži niz godina i do sada je nosila modele raznih modnih brendova.

Od svih na ostrvu najviše se zbližila sa Avom Karabatić bez obzira što je, kako kaže Ava bila "zvrckasta". Od svega sa Kostarike jedino joj je žao što nije mogla poneti majmuna, jer se navikla na njih, a zvukovi koje prave noću postali su joj uspavanka.

Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>