Region

Svet

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska izgubili svadbenu tortu

Iako su se trudili da njihovo venčanje bude savršeno, Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska dož\iveli su manju neprijatnost.

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska izgubili svadbenu tortu



Naime, svadbena torta koja je naručena mnogo pre venčanja, završila je u drugom restoranu.

"Bračni par Amidžić se za svaki detalj pobrinuo nekoliko meseci pre samog venčanja u restoranu i zajedno sa ljudima koje su unajmili su vodili računa da na njihov veliki dan ne dođe ni do jedne greške. Međutim, nisu imali sreće bar kada je reč o svadbenoj torti. Greškom, dostavljač je tortu odneo u drugi restoran, u kome je takođe bila organizovana jedna svadba" - kaže izvor za Alo i dodaje kako je Danijela bila jako uplašena kada je shvatila da torta ne stiže na vreme.

"S obzirom na to da su se s osobljem restorana dogovorili za vreme kada će torta biti izneta, bilo im je čudno što kasni. Kada su čuli da ona nije ni isporučena, uhvatila ih je panika i nisu znali šta da rade. Ognjen je našao broj poslastičarnice u kojoj su naručuli njihovu mladenačku tortu i saznao u čemu je problem" - dodaje izvor i prepričava kako su, dok su voditelj i manekenka bili u panici šta će da rade bez svadbenog kolača, drugi mladenci već zaboli prskalice u tortu Amidžića i malo je falilo i da preseku tortu!

"Sva sreća, pa su dostavljači ipak shvatili do kakve je greške došlo, pa su tortu sa sve zabodenim tuđim prskalicama vratili u ruke Ognjena i Danijele. Tada je oboma laknulo i mogli su bez tenzije da nastave s veseljem" - završio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>