Region

Svet

Staniji Dobrojević bivši dečko oduzima stan i auto?!

Stanija Dobrojević ima problema sa bivšm dečkom sa kojim je bila u vezi do polaska na Kostariku. Kako se spekuliše, on je starleti pre godinu dana, kada su još bili u vezi, kupio stan, a nešto kasnije i automobil marke BMW, koji ona često vozi.

Staniji Dobrojević bivši dečko oduzima stan i auto?!



Stanija se u stan uselila još pre odlaska na Kostariku, a nakon povratka iz rijalitija “Survajver” potpuno ga je opremila i otpočela život u njemu. Međutim, poslednjih mesec dana, kako tvrde njeni prijatelji, nastupio je pravi pakao, jer bivši dečko zahteva da mu se svi pokloni vrate nazad. Dečko je i stan i auto odmah prepisao na njeno ime i zakonski joj ne može ništa, ali pošto je odbila pomirenje sa njim, počeo je da se iživljava. Prvo joj je telefonom pretio da će joj silom oduzeti ključeve od stana i auta, a onda je rekao da će unajmiti najbolje advokate ne bi li dokazao da je sve njegovo. Pretio je da će njegovi advokati dokazati da su papiri od imovine falsifkovani i da se radi o prevari.

Stanija je nedavno viđena u istom BMW-u na Novom Beogradu, a na pitanje čiji je odgovorila da ga je baš nedavno kupila.

Momak sa kojim se zabavljala je uspešan u poslovnom svetu i živi u Novom Sadu. Kako otkrivaju Stanijini prijatelji, uglavnom su njihova viđanja bila tajna.

"I stan i kola sam kupila sama od svojih para koje sam pošteno zaradila u Americi i ne dam ništa što je moje! Već četiri godine potpisujem ugovor sa Haras kazinom čije sam zaštitno lice, a tri godine mi je bilo potrebno da uštedim za stan i kola. Konačno sam uspela i to da priuštim, tako da priče da sam kupila stan od honorara za “Survajver”, “Plejboj” ili da sam ga dobila na poklon od momka su izišljotina. Volela bih da ne moram ovoliko da radim i borim se da sve sama stvorim, nego da dobijem na lepe oči, ali nije tako. Finansijski sam samostalna i nezavisna i ponosna sam na to" – kaže Stanija i nadovezuje se na priče i nagađanja medija da je ponovo u vezi sa Gojkom Kačarom, kao i da je njen verenik Rus izmišljen.

"I dalje nosim prsten! Rus zaista postoji i briga me ako neko misli da je izmišljen. A što se tiče veze sa Kačarom nemam komentar" – završila je starleta.

Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>