Region

Svet

Vip Survivor: Izbačene Aleks i Ava

Večerašnji plemenski savet doneo je mogo pometje u "Survivoru", jer su takmičari morali da izbace dva člana. Ovoga puta ispale su dve žene, Ava i Aleks.

Vip Survivor: Izbačene Aleks i Ava


U prvom krugu izbacivanja najviše glasova osvojila je Aleks, koja je već u nekoliko navrata napomenula da želi da napusti takmičenje, a muški deo ekipe ispunio joj je želju.Odmah nakon nje sa dva glasa izbačena je i Ava. Za Avu su glasale Martina i Kristina, dok je ona svoj glas dala Martini.

Na plemenskom savetu sitacija se otrgla kontroli, pa su se žustro sukobili odbačeni i preostali članovi plemena Sibu. Najpre je Maja Lena napala Kristinu i tražila da joj odgovori da li je ona bila ta koja ju je štitila ili se, kako Ognjen tvrdi, prva zalagala da se ona izbaci iz takmičenja. Naizgled bezazleno pitanje zaoštrilo je situaciju pa je u raspravu ušla i Martina, ali i Mia, koja je stala ćerki u zaštitu.

Nakon žustrih svađa, došao je i red na glasanje. Milan je imao lični imunitet i nije želeo nikome da ga prepusti.

Sebastijan je na prethodnoj borbi pobedio i izabrao crni glas umesto duplog. Na taj način on je mogao nekog takmičara iz plemena sprečiti da glasa.

"Crni glas crnoj devojci!" – rekao je i okačio ogrlicu za crni glas Aleks. Već tada je bilo jasno kako će pleme glasati. Prvo su izglasali bivšu misicu, a nakon toga je i Ava napustila pleme.

"Nikada nisam bila sa rupama dobra" – promrmljala je Ava, ostavljajući ugašenu baklju.

Izvor: RTL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>